Ne kosta nista al kad se ragistriras koliko moras cekat da ti posalju onaj pin na telefon evo ja cekam vec dobrih 45min.!!Izvorno postao KaKaV NeReD
Ne kosta nista al kad se ragistriras koliko moras cekat da ti posalju onaj pin na telefon evo ja cekam vec dobrih 45min.!!Izvorno postao KaKaV NeReD
Ne košta ništa, ali prema njihovim pravilima netko treći te ima pravo tužiti ako oni prodaju nešto kaj nije njihovo jer oni ne odgovaraju za takve situacije. Znači da oni nemaju nikakve dozvole da prodaju sve te stvarčice i da je cijeli posao blago rečeno sumnjiv. Registrirat se za nešto kaj ne mislim koristit, ima li smisla?
Ako kojim slučajem griješim, volio bi da me netko argumentima razuvjeri.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
na internetu nema pravila, tužbe i zakona, jednostavno, take it or leave it...![]()
a... jel ti to ozbiljno !?Izvorno postao tomo
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Je si li siguran?
pa naravno, misliš da će urednik index.hr portala završit u ćuzi![]()
Loša usporedba, on je optužen bez veze.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja sam odmah dobio. Možda si pogriješio broj.
Pa sumnjam da sam zeznio svoj broj al ajd idem opet probat.
Ako imaš siemensa pazi koji ćeš sms centar unijeti...
Dobro, na kraju, nikako da shvatim ono sa besplatnim mobom. Čitao sam i u Mobilu (časopisu), i ne spominje nagradnu igru ni ništa takvog. A pošto ZNAM da nitko ništa ne dijeli badava (osim zveketuša), sad me znaima where's the catch...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Nagradna je igra, došlo je do pogreške...
Koji ste vi u mobilu svi kriminalci i prevaranti! Na 13. stranici mobila lijepo piše da SVI čitatelji mobila koji se registriraju dobivaju samsung e800!!!!! To naravno svakome normalnom zvuči predobro da bi bilo istinito, ali dajete lažne nade i širite krive informacije!!! Znate li da vas se za to može tužiti?!
Ma daj mali ne seri! Nisam ja ni na trenutak u to povjerovao, da jesam išao bih se odmah registrirat, a ovako sam samo išao vidjet dal je to slučajno netko lud pa išao davat mobitele. Vidio sam ja da je gog napisao da nije istina, ali nitko se nije za to ispričao, kao da to nije ništa zbog čega bi se možda trebalo ispričat!!!Izvorno postao IggXy
prije dva posta je vec napisano da je doslo do greske, a iz iduce recenice u clanku se vidi da se radi o osvajanju mobitelaIzvorno postao Splinter
Thought so...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa tko kaže da se isprika neće pojaviti u sljedećem broju... inače i običaj je u sljedećem broju davati eventualnu ispriku za grešku u svim novinama, a ne preko foruma...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..."splinter",daj se malo smiri...očito nisi čitatelj Mobila dok neke stvari ne znaš...a forum nije mjesto gdje dolaze samo čitatelji Mobila (a ne dolaze svi),nego i drugi koje zanimaju tehnologije...
...a ti hoćeš reći da sam ja sada pitaj boga što kad sam se otišao registrirati...samo sam otišao provjeriti o čemu se radi,a ako se zalomi mob,još bolje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks