Izvorno postao
-->Cionn<--
Ovih 5 stvari sto si napisao da je 90% sigurno, nebi se bas slozio.
Ako recimo gledamo 3G i 3GS onda si mozemo predociti kakvi "upgradeovi" nas mogu cekati..
Istina je da je Apple sa neta skinuo bijeli iPhone, neki govore d aje to zato sto ce bijeli biti ta "s" verzija cetvorke, a neki govore da su to povukli upravo zato kako bi mogli napraviti jos jedan "boom" i ponovo povecati interes za iPhoneom kasnije, 4.-5. mjesec.
Kaj se tice Liquid Metala, to neznam dali ce cijeli mobitel biti takav, jer ako si pogledao jedan video na youtubeu gdje su bacili 2 metalne loptice, jedna od tog posebnog metala i drugu od ja mislim obicnog metala, ovaj Liquid metal je 2 minute skakao. Smijesno bi izgledalo da ti tako mobitel ispadne i da trcis za njim po cesti...
Flash nikada nece doci za iOS Devices, ako mozemo vjerovati Steve Jobsu. ( normalno postoji web browser koji to omogucuje. )
A jel ti mislis na to kada ti je recimo mobitel zakljucan pa pritisnes home button pa da onda vidis sms, propusteni pozivi, FB, twitter...??
Meni je to bezveze, jer ja recimo na Desireu unlockam mobitel jos dok mi je u dzepu ili ga tek vadim, tako da neznam kakve koristi od toga (normalno, ako sam ja to sve dobro shvatio..)
Biometricka sigurnost je nesto sto su ovi iz Windosa vec najavili za Win 8.
IR mozemo zaboraviti, jer je to vec mrtvo. Koliko sam ja vidio nema niti jednog novog high end mobitela sa IR portom...
I iOS 5 jos duuugo necemo vidjet. Stoposto sam siguran da nece izaci iduce godine, mozda u ovo vrijeme iduce godine, ali sigurno ne u 5. ili 6. mjesecu..
Bookmarks