Koji operater? Imaš li BB tarifu?
Pozz svima trebala bi mi pomoć oko navodnog uređaja kako otvoriti navigaciju, MMS i dali postoji internet preglednik ? Hvala
Koji operater? Imaš li BB tarifu?
baš se i ne snalazim gdje bi to mogo vidjet inača aparat sam uzeo od prijatelja a on nije to koristio
Inače, da bi se koristio bilo koji mobitel potrebna je SIM kartica od jednog od operatera (T-mobile, Vip, Tele2 ...) E sad, ako želiš koristiti Blackberry sa svim onim navedenim u prvom postu, trebaš aktivirati BlackBerry tarifu kod Vip-a ili T-mobila i zato te pitam koji je operater posrijedi.
Zadnji uredio Drug Mile : 10-11-2010 u 19:28 Razlog: Brisanje off-a
Operater je T-mobil, a najviše me muči što svi govore o toj BB tarifi koju nikako ne razumijem.
Zadnji uredio Drug Mile : 10-11-2010 u 19:29 Razlog: Brisanje off-a
Daklem, Blackberry tarifa se aktivira kod operatera i omogućuje neograničeno primanje mailova, surfanje na browseru, korištenje raznih chat, facebook, twitter klijenata, BB navigacije i sl. Jbg. BlackBerry je zatvoren eko-sistem i nije direktno usporediv s drugim uređajima.
Ukoliko nemaš navedenu tarifu možeš još uvijek koristiti internet na način da instaliraš recimo Operu ili Bolt Browser. Ako želiš malo opširnije imaš ovdje "bibliju" BB usluge u Hrvata. Ako ti još nešto nije jasno, slobodno pitaj.
Zadnji uredio Drug Mile : 10-11-2010 u 19:29 Razlog: Brisanje off-a
Evo koliko sam skužio znači uz pretplate od 80kn u t-mob dobiš samo e-mail, a sve ostalo se plača tako barem kaže operater. Ili sam posto plavuša![]()
To je malo nedorečeno. Oni službeno i dalje tvrde da je samo mail flat, ali provjereno je i internet free. Treba imati na umu da se tako može surfati samo uređaju, ne možeš koristiti njegovu internet vezu sa surfanje na kompu.
rađe onda uzmem naprimjer tarifu i150 i imam gmaila,operu i google maps. Hvala na trudu
Bookmarks