wolfpatch ti je najbolji dodatak za pes4. a ima 500mb! ja sam si to skinuo jos dok sam imo flatrate, ali skinuo bi i sada makar morao platit, isplati se. malo proguglaj pa ces vidit sto on sve donosi. ugl moja preporuka
wolfpatch ti je najbolji dodatak za pes4. a ima 500mb! ja sam si to skinuo jos dok sam imo flatrate, ali skinuo bi i sada makar morao platit, isplati se. malo proguglaj pa ces vidit sto on sve donosi. ugl moja preporuka
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla
E da, to je to. ja sam se zabunio onda. POmotao sam taj Wolf patch i još ovaj koji samo imena klubova i igrača mjenja.
Točno, taj Wolf ima 500MB, podijeljen je na fileove od 100-ak mb. Kad sam malo guglao za patchevima, našao sam to, pročtao što sve donosi taj patch i ostao paf. I ok, mislim si ja: jesam na 56k, ali ipak idem ja tih 100 mb skidat lagano, dan po dan po 10-ak mega pa će se već kad tad skinut. I onda kad sam već skinuo nekih 5 mb shvatio sam da je to splitano u 5-6 takvih fileova...
:bonk![]()
A bili meni mogao umijesto sira i vrhnja poslat taj wolf patchIzvorno postao flOorKilla
Bookmarks