da da znam pa za***** se ! a svatko killu u pes-u dobije !hahaha čak i ja preko carneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LoL
da da znam pa za***** se ! a svatko killu u pes-u dobije !hahaha čak i ja preko carneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LoL
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
da.... malo sale uvijek dobro dodje. nazalost jos nisam imao priliku igrati online stobom jer ti ne posjedujes odgovarajucu tehniku kako bi mogao pristupiti online igranju![]()
ako bude veca zainteresiranost za online partije pes-a, otvorit cu posebnu teme gdje cemo dogovarat utakmice.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nadam se da čemo se susresti u sedmom mjesecu jer ču onda nabaviti "tehniku" pa do onda vježbaj jer ću ja učiti za popravne!!
a kupio neki drugi klub od vas kojeg igrača u ml?
skinuo netko taj patch?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja netrebam vjezbat vise... dosao sam do savrsenstva u svojoj igri.
sada igram malo 1. hnl, sa dinamom naravno
e ekipa
skinuo sam onaj champions league patch...i nemogu nigdje nac gdje mogu odigrat champ. ligu u igrici?!?!
Gdje se to nalazi?!?
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Ljudi, jel mi može netko reći koja je minimalna konfiguracija na kompu za PES4?
Bom Chicka WahWah
di si to skinuo branx?
http://www.winningelevens.net/module...rticle&sid=134
ima ga tu...
ali nisam od tuda..nesjecam se odakle...
Onda?
jel zna itko kako da odigram champ ligu?
pa koliko sam pročitao to su samo one lopte i kopačke to je lik spremio u jedan pack nije to nikakva liga prvaka
je da....
lopte i kopacke imaju 273 mega...
ma naso sam...
treba ic u Master ligu i tamo cackat...ma jebada..
igra tko od vas uopće taj pes online? ja i snake se ubacivamo za mjesec dana malo manje
ma mene nema doma a već bi killa dobio po piksi
samo da imam više slobodnog vremena![]()
ma nesto malo tu i tamo odigram online. najveci problem zasto rijetko igram je to sto igra nije bas tecna uz ovu vezu pa mi se neda mucit i pushit
koju vezu?adsl?nusi ti sve na mjestu,a? a damgol pa njeg svatko ispraši,hehehe
Jedva čekam da dojde taj adsl pa da rokamo online
Još čekam odgovor na pitanje koja je minimalna konfa za PES4? Pliz help...
Bom Chicka WahWah
minimalna koliko sluzbeno pise ili kako je u praksi? zahtjevna je igra po graficku karticu, na high resolution steka sa ati 9600 128. ja sam igrao na najmanjoj rezi kad sam imao ati 9200 128
OK, ne moraš dalje nabrajati...sa svojom "pilom" od 32mb mogu dalje igrati fuc**** FIFU dva soma...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
nabavi si emulator za ps i igraj pes2! killa ja imam 9600 256mb i ništa ne šteka a imam jošneki mutavi procesor
Zadnji uredio flOoKi : 24-07-2005 u 21:34
da ali ti imas 9600 256mb a ja sam igrao na 9600 128mb i stekalo je na fullscreenIzvorno postao Vuxs
Imam PES2 na plejki, to rasturam...al četvorka je četvorka i nemrem si pomoći...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks