wtf? pa u pes4 imas 6 razina tezine. ti vjerovatnos igras pes3?
a koji je to level?Izvorno postao Vuxs
za taj još nisam čuo
isto igram na pet
wtf? pa u pes4 imas 6 razina tezine. ti vjerovatnos igras pes3?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
imas 5 razina a sestu dobijes kad ju kupis u PES shopu
ja nisam nis kupovao... mozda zato jer imam option file neki sneta
jooj floorkilla koji si ti faca a nisi to mogao sam kupity? da a 6 dobiješ u pes shopu i ubitačno je cijela 4 je dvaputa teža od 3
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ima doma pes 4 ali baš ga i ne igram jel mi se neda igrat na kompu
a na playu imam pes 3 jel mi se neda pljunut 500 kn za novi pes
kaj 500kn kosta? puno,puno...
pa kaj nemas chip u plejki
ma bolji je za comp
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ne nemam chip u plejki jel sam onda siguran da kad pljunem 500 kuna
za igricu da bu mi radila,imam play već 3 godine i kupio sam 6,7 igri koje
sam stvarno igrao i završio do kraja
sta ima ljepse od pes-a sa wolf patchom i slobodnog vremena?
jeste culi za pokusaje izrade 1. hnl lige? decki pokusavaju al fali im jos ljudi za pomoc. to je na jednom forumu...
a na kojoj je platformi prvo izisao???Izvorno postao Vuxs
di si ti bio dok se igrao ISS na jedinici, a drugi ubijali na fifi na pc-u
joj to su bili dani kada smo ja i bratic derali iss na plejki... cak sam je nosio i na more (plejku i iss, i nijednu drugu igru, da se razmemo..)
jooooj, sjecam se cijeli dan u sobi s frendovima multitap i igraj...
jos uvjek mislim da je plejka bolja za igru PES-a jer je i na njemu nastala, nema teog pc-a koji moze zamjeniti 1 playstation, multitap ekipu na okupu, iliti kako kazu "muske cajanke"...
ma palčevi uvijek nateknu kad se zaigraš na nekoliko sati![]()
nisma ja ništa spomenuo gdje je prvo izašao ali moraš priznati da je za komp bolji,ubaciš si dresove stadione,lopte,kopačke,zastave........Izvorno postao ..::HRCO::..
P.S. a gdje si ti bio kada sam ja igrao crno-bijeli iss '98?
da zuljevi. nikak ne mogu igrat na onim gljivicama, lakse je na strelicama ali ona tvrda plastika zna i nazuljati![]()
a ja kao patch nemogu zaprzit na cd s igricom i ubacit u plejku.Izvorno postao Vuxs
P. S. koliko ja znam iss 98 je bila u boji....
ajd. dosta prepucavanja. ti ga igraj na kompu ja cu na plejki kad se nademo na turniru obavezno si kupi gamepad za komp jer ces na tipkovnici tesko pobjedit![]()
![]()
![]()
Jel tko skužio kako se sa golmanom u toku igre može voditi lopta?
da pojasnim npr. sada netko nabacuje i golman hvata i ja slučajno nešto stisko a on si ju spustio pod noge i možeš ju normalno vodit: mislim da sam stisko R1+X
Tapir rules!
da i sto je tu cudno...?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma 6 zvjezdica je sranje... ista tezina kao i pet samo sto te vise fauliraju i zaustavlja se igra...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
@renegade samo sa r1Izvorno postao >>RENEGADE<<
@hrco da ali gdje si ti nabavio europsku verziju '98-ice kada je bila napravljena samo za japan (valjda i za amere)
i ti se bas ne dasIzvorno postao Vuxs
![]()
http://www.gamekult.com/tout/jeux/fi...000000415.html
kada igraš lijepo stisni start i imaš comand listuIzvorno postao >>RENEGADE<<
dobro,dobro i kaj sad pa ja sam imao japansku verziju sve na japanskomIzvorno postao ..::HRCO::..
Bookmarks