Prikazujem rezultate 1 do 25 od 90

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lfori Pregledaj post
    Istina, bolji su u reklamama. Kao da im je tmobile mentor u izradi reklama.
    Nego, u čemu su ono bolji? Skoro 5 godina sam tražio taj odgovor i nisam ga našao, jer je pitanje tko je bolji, tko kasni a tko prati trendove, tehnologiju... dosta subjektivno. U tom smislu, po meni kasne, ma što god drugi mislili.
    Jedan primjer, peru ih u cijenama sms-a sa smiley tarifom. Čak i ako usporedimo vipovu tarifu s besplatnim porukama, pozivi su jeftiniji dosta i dobiva se besplatan internet promet... Obračunska jedinica 15 sec na prepaidu u odnosu na prepaid konkurenciju (60 sec)...

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Jedan primjer, peru ih u cijenama sms-a sa smiley tarifom. Čak i ako usporedimo vipovu tarifu s besplatnim porukama, pozivi su jeftiniji dosta i dobiva se besplatan internet promet... Obračunska jedinica 15 sec na prepaidu u odnosu na prepaid konkurenciju (60 sec)...
    Točno. Drugi primjer, već skoro 4 godine na vipu pričam s vip friedns brojem za 35kn mjesečno. Godišnje imam oko 200h razgovora s tim brojem. Sms gotovo ne koristim. Mobilni internet plaćam iz promocije prijenosa broja, na drugom broju. Mjesečni računi, za oba broja, su mi manji od cijene koštanja smiley tarife. Ne kasni li tu tele2?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lfori Pregledaj post
    Točno. Drugi primjer, već skoro 4 godine na vipu pričam s vip friedns brojem za 35kn mjesečno. Godišnje imam oko 200h razgovora s tim brojem. Sms gotovo ne koristim. Mobilni internet plaćam iz promocije prijenosa broja, na drugom broju. Mjesečni računi, za oba broja, su mi manji od cijene koštanja smiley tarife. Ne kasni li tu tele2?
    Svatko ima drugačije viđenje stvari, a opet, kad bi htjel zvati besplatno jedan ili više brojeva unutar mreže opet mi je bolja tarifa na tele2 gdje nema naknade za uslugu nego uplatim 100kn koje mogu potrošiti na bilo kaj, a imam besplatne pozive prema svima unutar mreže. Sva sreća da ima svaki operator drugačije tarife pa si svako nađe nešto za sebe, ti vip, ja tele2, neko treći neku drugu mrežu, ali nemožeš baš generalizirati da tele2 kasni za konkurencijom jer ti osobno nisi našao zanimljivu tarifu za sebe. Uostalom, svi su kasnili za tele2 sa cijenama sve donedavno, sad su ga tek počeli dostizati sa razno raznim ponudama...
    Zadnji uredio ojpi : 18-02-2011 u 23:42

Pravi forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Svatko ima drugačije viđenje stvari, a opet, kad bi htjel zvati besplatno jedan ili više brojeva unutar mreže opet mi je bolja tarifa na tele2 gdje nema naknade za uslugu nego uplatim 100kn koje mogu potrošiti na bilo kaj, a imam besplatne pozive prema svima unutar mreže. Sva sreća da ima svaki operator drugačije tarife pa si svako nađe nešto za sebe, ti vip, ja tele2, neko treći neku drugu mrežu, ali nemožeš baš generalizirati da tele2 kasni za konkurencijom jer ti osobno nisi našao zanimljivu tarifu za sebe. Uostalom, svi su kasnili za tele2 sa cijenama sve donedavno, sad su ga tek počeli dostizati sa razno raznim ponudama...
    Rekao sam ti, subjektivni smo u tome tko je jeftiniji. Jer nam preferencije, potrebe i spremnost na potrošnju određuju koga imamo za operatera.
    Tele2 kasni za konkurencijom u ponudi mobitela, pretplatničkih tarifa za privatne korisnike koje su manje od 50kn mjesečno, kasni u uvođenju tehnologija (HD kvaliteta zvuka npr.), kasni u uslužnosti (SZK je jedna od lošijih), kasni na kraju cijenama i kvalitetom signala. Ovo nije generaliziranje, to su objektivne činjenice.

Inače 100kn platim za mjesec i pol-dva korištenja i ne smatram da je 100kn mjesečno malo. Uz mail, skype, dva mobitela, facebook, flat internet i telefon fiksni doma, 100kn mjesečno za mobitel bilo bi previše.

Slične teme

1. Najjeftiniji pozivi u inozemstvo?
    By mble127 in forum Fiksni operateri
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 29-06-2012, 00:16
  2. Najjeftiniji mob s w-lanom
    By OuttaControl in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 29-06-2008, 20:37
  3. Najjeftiniji router
    By such-du in forum Mreža
    Odgovora: 8