Prikazujem rezultate 1 do 25 od 654

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    40
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @jdabic1: Budimo realni, koliko korisnika će iskoristiti barem 50% tih tomatovih paketa? Onih par promila će uspjeti potrošiti cijele pakete... Vrlo vrlo individualno i zbog toga teško usporedivo.

Zbog toga mogu samo dodati kako ću se osobno za 45kn mjesečno uvijek moći zadovoljiti kod bonbona i znam da tu imam sekundni obračun bez dodatnih troškova u vidu uspostava poziva. Uz to dodaj i ~20kn koje mjesečno potrošim na parking. Dakle jedan bon od 80kn mi pokrije pakete s popustom na najveći paket, nevidljive uspostave i parking. Ostane mi taman još 10kn i sitno ako mi zatreba jedan mali paket po izboru ili se zadržim na parkingu.

Za onih 55kn bi se mogao usrećiti i na Tomatu, ali bi me same uspostave došle ~30kn, parking još ~20kn. Znači moram tankati 100kn i to mi ispadne na knap ili nedovoljno.

Vidiš, vrlo individualno. Makar, i mene ful pale te tisućice i sloboda i štasve ne, ali realno, nemam potrebu za njima kao, siguran sam, ni većina ostalih korisnika te tarife. Kako uvijek glasam za niže cijene i mogu bonbonu predložiti makar malo povećanje paketa razgovora npr. na 30/100/250min (ako ćemo poštivati omjer uloženo/dobiveno treba korigirati sve tri veličine paketa).
    Keep calm and fastboot oem unlock.

2. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    @jdabic1: Budimo realni, koliko korisnika će iskoristiti barem 50% tih tomatovih paketa? Onih par promila će uspjeti potrošiti cijele pakete... Vrlo vrlo individualno i zbog toga teško usporedivo.
    Uopće nije bitno kolko % paketa iskoristiš ako je ponuda povoljnija od manjih paketa kod konkurencije. Ja na smart bon tarifi isto ne mogu potrošiti dobivene megabajte i minute, ali to ne znači da mi tarifa nije super isplativa. I jedna kritika za bonbon, ovih 1000 sms-ova do 2020. bi morali biti prema svim mrežama, jer je potpuno promašeno nuditi besplatni sms samo untar mreže kad konkurencija nudi besplatne sms-ove na sve strane, naravno, nije zgorega napomenuti da je sms usluga koja odlazi u povijest, jer za par godina kad bude većina ljudi imala smartphonove više se nitko neće ni sjećati sms-a. Totalni promašaj.

= Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    55kn + naknade za uspostavu poziva..može se tu fina cifra skupiti. Ponuda je navlakuša jer itekako trebaš čitati sitna slova kojih na bonbonu nema. Npr. ako promašiš odnosno ako nemaš love nakon 30.4. ništa od te tarife i seliš se odmah na 0,99kn. Kod nas možeš preskočiti mjesec,dva, tri i onda kad ti opet treba imaš pravo na ponudu koju si koristio prije.

Brutalna tarifa ima svoje mane, ali naravno nek svatko odvaže što mu odgovara.
    Gazi vas i brutalna tarifa i smart na bonove. Badava kaj vi imate sekundni obračun i nemate uspostavu kad je prevelika razlika u cijeni paketa. Kod vas 80 minuta, 200 sms-ova i 1gb prometa dođe 120kn, dok tomato nudi svega po 1000 za 55kn. Isto tako ako izbacimo sms-ove i usporedimo sa smartom, dođemo do jednako poraznog rezultata, bonbon 80 minuta, 1gb prometa je 90kn, a tele2 300 minuta i 1gb prometa za 30kn.

Da biste bili konkurentni, trebali bi obavezno povećati broj minuta, sms-ova i mb-a pogotovo u prva 2 paketa.
    Zadnji uredio ojpi : 04-03-2012 u 12:47

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By DŠ... in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-10-2011, 00:46
  2. [Bonbon info] - Android aplikacija za bonbon korisnike
    By Goranbm in forum Android aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-08-2011, 08:12

Bookmarks

Pravila postanja