Prije 2-3 god ovaj bi mobitel bio odličan za te novce, ali danas nikako...
Danas se traži bar 1Ghz, 512 MB RAM, 8 GB internet memorije, 5 MP (poželjno 8), led blic (možda i dva kad već nema xenona), baterija koja traje dulje od dana (poželjno 2-3 dana normalnog korištenja)...evo, to ne izmišljam i zahtjevam ja, nego današnje aplikacije, HD snimanje i čudesa...a smeće (ne baš smeće, ružno sam se izrazio - evo reći ću "zastarjeli i slabi modeli za paprenu cijenu") ne drži vodu.
Zato bonbon, "put your money where your mouth is"! Internet, mladi, fejs, onlajn, jeftino, kvalitetno, dostupno...i onda prst u oko explorer za 1300kn (snižen na 1200) - seriously!?
To mi je tako retro i out...
Nadam se da će bonbon naučiti lekciju na tuđim greškama: tele2 je bio odličan kada je došao, jeftin, recimo kvalitetan, trudili su se...ali od stare slave se ne živi - kako sam prije svima savjetovao tele2, tako sada savjetujem ljudima da bježe od toga, da ima bolje i jeftinije (bonbon)
Ali vidjet ćemo što će biti poslije 15.2. - možda bude kakvih lijepih novosti...bumo videli!
Ja znam ljude koji su uzeli vip pretplatu samo zato jer u bonbonu nema taj mobitel...i to su dali 2000kn plus pretplata - znači, iako netko ima para za mob, bonbon ne želi uzeti taj novac!?
Prijedlog: bonbon, uzmi novac koji nudimo!![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks