E da oni lijepo malo ulože u infrastrukturu, daju flat internet za 150-200kn (ali u pravom slimslu flat) onda bi i tu bilo zarade...Ljudi bi prešli sa fiksne telefonije na mobilnu i u tom sektoru. E ali, lakše je ne ulagati u infrastrukturu i brati samo kajmak na infrastrukturi staroj godinama (čitaj: s poteškoćama kao što je push)

Najmanji paket 100mb, srednji paket 300mb - pa jel ne zvuče te vrijednosti smiješno za današnje vrijeme, današnje mobitele, današnje kompjutere? Ajd 1 GB već zvuči poštenije, ali to mi više zvuči kao najmanji paket, a ne najveći...

Evo, da bonbon uvede paket od 20 GB za 100-150kn ja bih automatski mogao ugasiti pretplatu na Vipu od 15GB koju u carnet plaćam 100kn, mogao bih ugasiti i mobilni internet na bonove - dakle, bonbon bi uzeo vipu pretplatnika i povećao sebi prihod za tih 100-150kn...E sad baš da mi je vidjeti nekoga tko će reći da je 15-20 GB OGROMNO!? Nekako zvuči sasvim ok, zar ne? Flat nam također zvuči sasvim prirodno!?

E sada tko prvi uvede flat među mobitele taj će i pobrati najviše kajmaka! Malo sam dao ekstreman primjer flat interneta, ali ovih 100 i 300mb mi stvarno zvuči smiješno...