@mlesic

Ja i dalje mislim da je pozadina cijele price o obracunskoj jedinci 100kB i ovim "malim" paketima u rukama managera i tehnickih ogranicenja mreze. I sam si vidio probleme sa 3G konekcijom i pucanje veze koji je ostao bez rijesenja. Kad bi se mogli "smjestiti u glavu" nekog managera iz t-mobilea/bonbona i sam bi uvidio da oni nikada nece priznati ali potrosnja interneta bi trebala biti sporedna stvar (govorim o zaradi) a pozivi i sms bi trebali donositi prihod. Sve vise je u opadanju razgovor i sms a opet internet je tesko naplatiti jer ne znas da li netko korisit skype za poruke i razgovore te time "krade" prihod ili koristi igrice i youtube.
Mislim da cemo jos dugo moliti za vece internet pakete, jer se to njima jednostavno ne isplati, dok ne nadju nacin da dodatno naplate usluge koje im "kradu" promet od razgovora i smsa. A sto se tice velicine paketa tu je i ona psiholoska komponenta, sto vise imas vise trosis, na mom primjeru ja se ne sjecam da sam ikada u zivotu u mjesec dana potrosio 500min. na razgovor a prosli mjesec mi se to desilo unutar bonbon mreze jer je jednostavno i besplatno! Znaci kad bi i dali vece pakete nakon nekog vremena i to bi bilo malo.