@jdabic1: Budimo realni, koliko korisnika će iskoristiti barem 50% tih tomatovih paketa? Onih par promila će uspjeti potrošiti cijele pakete... Vrlo vrlo individualno i zbog toga teško usporedivo.
Zbog toga mogu samo dodati kako ću se osobno za 45kn mjesečno uvijek moći zadovoljiti kod bonbona i znam da tu imam sekundni obračun bez dodatnih troškova u vidu uspostava poziva. Uz to dodaj i ~20kn koje mjesečno potrošim na parking. Dakle jedan bon od 80kn mi pokrije pakete s popustom na najveći paket, nevidljive uspostave i parking. Ostane mi taman još 10kn i sitno ako mi zatreba jedan mali paket po izboru ili se zadržim na parkingu.
Za onih 55kn bi se mogao usrećiti i na Tomatu, ali bi me same uspostave došle ~30kn, parking još ~20kn. Znači moram tankati 100kn i to mi ispadne na knap ili nedovoljno.
Vidiš, vrlo individualno. Makar, i mene ful pale te tisućice i sloboda i štasve ne, ali realno, nemam potrebu za njima kao, siguran sam, ni većina ostalih korisnika te tarife. Kako uvijek glasam za niže cijene i mogu bonbonu predložiti makar malo povećanje paketa razgovora npr. na 30/100/250min (ako ćemo poštivati omjer uloženo/dobiveno treba korigirati sve tri veličine paketa).

Bookmarks