Izvorno postao vvidak11
pregledao sam sve cronetove brošure, nigdje ništa o tome!!! mislim da se ide na foru da se preko wapa spojiš na mojportal i onda odande pereš mailove....
Uređaj ima mail client,al neznam postavke.Zna li netko za cronet postavke e-pošte?![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Izvorno postao vvidak11
pregledao sam sve cronetove brošure, nigdje ništa o tome!!! mislim da se ide na foru da se preko wapa spojiš na mojportal i onda odande pereš mailove....
Probao,ne idje. Ebi ga kad imamo fakat dobrog operatera. Pogledaj si ispis računa ako si na pretplati, i kad nema odgovora naplate ti 23 lipe. Jupiii!![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Izvorno postao vvidak11
al' su nas oženili!!! a i osvježavanje pregleda računa im je opako...
tarifu 60 su uveli samo da bi zadržali korisnike narednih 12 mjeseci, jer dotad ulijeće 3. mreža, pa postoji opravdani strah od masovnog prijelaza. mada mislim da ću ostat pri ovome! navika, a i 90% frendova ima 098.
ma ček...ako enma kakvog odgovora?????
a ono što si provjeravaš račun..onaj S šta šalješ na 0110 jel se to naplaćuje?
Ma jooooooooooj susjed InovatorIzvorno postao Inovator
. Pa kaj vi niste nikdar bili na mojoj stranici? Evo tamo lijepo pod "Postavke" ima i WAP i MMS i E-mail za T-mobile i VIP.
Opisan je slučaj ako koristite "Moj T-mobile" kao server za poruke. Ako želite provjeravati mail sa nekog drugog servera,onda pod odlazni i dolazni server upisujete podatke za taj dotični server.Naravno tu se podrazumijeva i username i password. Ukoliko koristite T-mobile server,onda idu podaci sa stranice. To sam zaboravio istaknuti tamo ali ću to ubrzo ispraviti.
Za korištenje T-mobile servera potrebna je registracija. Link se također nalazi na stranici.
Pozdrav!!!!![]()
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
[QUOTE=merlin10]Ma jooooooooooj susjed Inovator. Pa kaj vi niste nikdar bili na mojoj stranici? Evo tamo lijepo pod "Postavke" ima i WAP i MMS i E-mail za T-mobile i VIP...................QUOTE]
bio jesam, no ti si se pojavio na forumu sa svojom stranicom dosta kasnije, no što je ovo pitanje nastalo, tako da nisam mogao pretpostaviti da ćeš to imati na svojoj, tada nepostojećoj, stranici!
žišku!? živjeli
![]()
Bookmarks