Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 33

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    40
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .El Nino. Pregledaj post
    Bez razmišljanja izabrao bih iPhone 4, no to je moje subjektivno mišljenje. Razlozi za iPhone 4 (a ne Milestone):
    - puno bolji i kvalitetniji zaslon
    - bolji hardware
    - brzina rada
    - bolja organizacija glazbenih datoteka
    - vrlo senzitivan GPS receiver
    - dostupnost i kvaliteta aplikacija
    - dizajn
    subjektivno, po crtama ću demantirati što mislim da nije istina:

- puno bolji i kvalitetniji zaslon - nije istina. Navedi što je bolje u iphoneovom zaslonu od zaslona milestonea?
    - bolji hardware - po čemu si to zaključio? iphone je napola polimerni/plastični telefon, dok je milestone skroz metalan.
    - brzina rada - jesi koristio milestone da bih mogao uspoređivati brzinu rada? ja jesam iphone, i demantiram ovu točku
    - bolja organizacija glazbenih datoteka - neću demantirati, no definitivno ne bi trebala biti stavka ovdje jer je to sve individualno od aplikacije do aplikacije. jednako dobrih appova ima i na marketu i na storeu
    - gps - i gore sam naveo da milestone ultra brzo učitava satelite i samim time radi fantastično. ne vidim u čemu je iphone ovdje u prednosti
    - dostupnost aplikacija - još jedna glupa stavka. jednako su dostupne kao i na milestoneu. kvalitetnije jesu jer su filtrirane, to ti jedino stoji.
    - dizajn - o ukusima se ne raspravlja.

Na kraju, sve to za duplo više novaca u odnosu na milestone... Nemam više komentara

Živio

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    subjektivno, po crtama ću demantirati što mislim da nije istina:

- puno bolji i kvalitetniji zaslon - nije istina. Navedi što je bolje u iphoneovom zaslonu od zaslona milestonea?
    - bolji hardware - po čemu si to zaključio? iphone je napola polimerni/plastični telefon, dok je milestone skroz metalan.
    - brzina rada - jesi koristio milestone da bih mogao uspoređivati brzinu rada? ja jesam iphone, i demantiram ovu točku
    - bolja organizacija glazbenih datoteka - neću demantirati, no definitivno ne bi trebala biti stavka ovdje jer je to sve individualno od aplikacije do aplikacije. jednako dobrih appova ima i na marketu i na storeu
    - gps - i gore sam naveo da milestone ultra brzo učitava satelite i samim time radi fantastično. ne vidim u čemu je iphone ovdje u prednosti
    - dostupnost aplikacija - još jedna glupa stavka. jednako su dostupne kao i na milestoneu. kvalitetnije jesu jer su filtrirane, to ti jedino stoji.
    - dizajn - o ukusima se ne raspravlja.

Na kraju, sve to za duplo više novaca u odnosu na milestone... Nemam više komentara

Živio
    Argumenti:

- zaslon, kada usporedimo iPhone retina display sa većom rezolucijeom od one koju ima Milestone i fluentnost rada te odaziv zaslona, mislim da se tu nema što reći. Čak su se i protivnici iPhonea složili da trenutno iPhone (još) nema konkurenciju u tom segmentu
    - bolji hardware - 1GHz IPhone vs 600MHz Milestone ili 512mb RAM iPhone vs 256mb Milestone - mislim da je svaki komentar suvišan
    - brzina rada - mogu se dsamo nadovezati na natuknicu iznad
    - mislim da je bitna organizacija glazbenih datoteka jer čovjek traži mob za glazbu između ostalog
    - gps - na iPhoneu radi najbolje od svih mobova koje sam probao a najbliže tome su mu HTC HD2 i SE X10
    - dostupnost aplikacija - osim dostupnosti, definitivno smatram da su aplikacije bolje i grafički (pogotovo igre)
    - što se tiče dizajna, GoGs slažem se s tobom

S Milestoneom sam se igrao dosta puta jer ga ima jedan kolega, no nisam ostao impresioniran. Što se tiče Androida, iskreno, SE X10 mi je puno bolje sjela.
    Bom Chicka WahWah

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 10
    Posljednji post: 13-08-2010, 12:16
  2. iPhone 2G i pokretanje iPhone OS 4.0
    By Horsch in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 06-05-2010, 10:08
  3. iPhone Music station??iPhone docking
    By 2Crazy in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1