Da se ne radi o optici??Znam da po nekim stanovima ( kucama ) to trenutno postavljaju.Eventualno da nazoves SZK pa da se raspitas.
Dobih neki dan obavijest od T-com da će mi unaprijedit telefonsku uslugu uvođenjem IPMS (IP managment protocol). U njihovom stilu dopis je pun bla bla, ali nigdje ni riječi o čemu se zapravo radi. Jedino što znam je da će mi doći postavit modem (tako su napisali) i da taj modem ne može radit bez struje i da ja ne moram ništa napravit(u hodniku gdje mi je tel. priključak nema niti jedne utičnice, a ja u skladu s njihovim uputama neću ju ni postavit i baš me zanima kako će genijalci riješit problem)
Ako su još nekom uveli tajanstveni IPMS (na njihovim stranicama ni slova) zanimaju me dojmovi i što se zapravo dobiva.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da se ne radi o optici??Znam da po nekim stanovima ( kucama ) to trenutno postavljaju.Eventualno da nazoves SZK pa da se raspitas.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nije rječ o optici, to je koliko shvaćam neki novi sustav upravljanja dodatnim uslugama i inim opcijama, ali zanimaju me detalji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
malo starija tema, ali ajd...
telefon će ti biti prebačen tako da radi preko phone utora na modemu (ako ga imaš) - neka vrsta VOIP-a, neće više biti spajan u zidnu utičnicu niti u spliter
ono sa strujom: nema struje -> ne radi modem -> nema telefona
p.s. modem ti ne mora biti u hodniku
Bookmarks