Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 91

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2007
    Mobitel
    LG GT540 Optimus
    Operater
    Tele2
    Godina
    39
    Bodovi
    4.233
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.233, Nivo: 15
    Bodovi: 4.233, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HellTech Pregledaj post
    Pa taj updater mi je i pokrenuo i onda je nešto punio tamo i veli da moram ažurirati, i otključano mi je dolje "Započni ažuriranje", i sad ne znam šta da radim... Inače, ovaj Europe Open što ga imam je ona verzija Oct 05, a znam da neki imaju i Oct 28 il tak nešt, pa je možda to to... samo da mi je znati je li sigurno to nadograditi na taj način...

Ja sam tek, dakle, pred koja 2-3 tjedna dobio svog optimusa i totalno mi je novo sve ovo sa OS-ovima i smartphoneovima, pa samo još jedno pitanje da pitam... Šta je to rootanje i čemu to služi?
    I da, imam već neke aplikacije koje bi htio obrisat a koje su došle "predinstalirane"... Kako da ih onda obrišem?
    Upoznaj se sa sustavom, ne trebate baš sve pitati jer stvari su odgovorene 10ak puta. Rootanje znači da dobiješ full kontrolu nad Androidom (recimo kaj admin za Windowse). Za root se skine z4root, a za micanje aplikacije se instalira Titanium backup i pažljivo se pobrišu neke stvari. No, neke stvari su povezane (tipa gtalk i Market), pa jedno ako se pobriše, izgubi se i drugo.
    = Citat = Izvorno postao jp juppy Pregledaj post
    eh baš se nečeg sjetio ..........
    jeli istina (kako neki pišu netom i na njuškalu) da ako upgrade-aš na noviju verziju androida da mobitel ima duplo više boja , radio bez slušalica , brži je , da baterija duže traje , da ima duplo više aplikacija , da ima senzor i regulator brzine i pokreta ... sad me to muči :/
    Mob ima boja koliko ima. Za radio (ovaj predinstalirani) trebaju slušalice (za ostale aplikacije ne znam). Brži je, imaš više aplikacija, baterija traje ako ga rootaš i smanjiš mu takt dok je ekran ugašen. Regulator brzine i pokreta nemam pojma kaj ti znači.

2. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 2
    Posljednji post: 23-02-2011, 18:14
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 02-01-2011, 13:26
  3. LG i update na novi Android
    By absBeg in forum LG
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 18-12-2010, 19:12
  4. [HTC Hero] update na Android 2.1?