Ja bi na tvom mjestu promijenio USB port i kabel ( kako je rečeno i u uputama)
napravio sam i pasword na admin računu i probao i bez toga run admin itd. znači sve tri točke prođem i zaplavi se ekran emergency a na kompu dosta toga izlista ali ne završi nego izbaci tu grešku. neznam što više da radim od muke
Upgrade error WParam : 100
LParam : 6
prođe i taj parametar do 4 ali očigledno stane na tom br 6
sve sam riješio i uspjelo je ali sam to napravio na xp sustavu na win7 nije išlo
sve je napravljeno sa svim programima i file skinutih iz prvog posta ove teme
Zadnji uredio mramor : 20-12-2010 u 16:41
Ja bi na tvom mjestu promijenio USB port i kabel ( kako je rečeno i u uputama)
Camera Obscura - the best camera ever :)
Pozdrav !! Pitao bih te nešto: znaš li kako rootati gt540 kad je na europe openu ??
skini sa marketa z4root aplikaciju, uključi USB debugging i stisni root.
ak ćeš stalni ili do reboota imaš te dvije opcije.
gle, neznam jel do sad bio izbacio službeni update, pa prvo probaj preko PC suitea update, ako nece onda tek preko KDZa.
to znaci da ti root traje dok ne ugasis pa ponovno ne uplais mob, kao kad se u windowsima logiras kao administrator, pa restartiras, pa se logiras kao obican user.
stalno znaci da je telefon rootan permanentno, pa ne moras svaki puta rootat nanovo, neke aplikacije, recimo za screenshot, traže ovaj drugi tip rootanja.
naravno ukoliko se bilo sto desi treba Unrotat mob prije servisarootanjem gubis garanciju iako je apsolutno bezopasno ukoliko ne diras nista po sistemskim datotekama ako nisi siguran!
sigurno je koliko i paljenje žarulje, svaki put kad kliknes prekidac moze zveknit, a zvekne jako rjetko, praktički skoro nikad![]()
Ej hvala ti punoSamo ne znam nesto su govorili za taj sluzbeni update da nije najbolji,ja bi radije preko ovoga
Evo izgubih zivce cekajuci mob :/ Valjda cu ga dobiti do sredine sledece sedmice,a ja se nadam i prije...
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
vidi, i ovo je isto sluzbeni update od LGa, jedino je drugaciji nacin njegovog postavljanja na uredaj![]()
ne moze preko onog od lg-ja
pa sam otisao preko KDZ-a na european ROM. klikno na launch,i pojavio se plavi ekran i emergency mode i nakon 10 min mi javi neku gresku ali ja nista ne diram. sada je proslo jos 7 minuta i sve stoji na istom i ona greska... ne znam sta da radim???
isti eror kao sto je mramor gore napisao...sada stoji emergency mode. ne znam sta da radim??? molim vas pomagajte. ako ga sad iskljucim nesto ce se shebati?
EDIT:
Javio mi je gresku,pise mi ispod finished a mob je jos uvijek u emergency mode...
jao sta da radim ?
EDIT: Odspojio sam mob. Mislio sam da nista nece raditi. Ali sve je ok. Imam 1.6Uhh dobro je. Ako neko zna nek mi molim vas napise kako da rijesim ovaj problem....eror je bio WParm 100 i ovo drugo LParm 6 ne sjecam se tacno imena ali znam da je ovo 100 a drugo 6
sad idem spavati pa cu ovo stavljati kad se vratim iz skole![]()
Zadnji uredio ravilov : 30-12-2010 u 01:32 Razlog: koristi gumb Uredi post!
pogledaj imas li u device manageru LG Modem, pa ga disableaj, kod nekih zna pomoci...
Bok. Zanima me da li ce se mob zaklucan na tele2 mrezu nadogradnjom na EuropeOpen ROM unlockat na VIP i Tmobile?
Moze li mi to netko provjeriti, a napravio je update na EuropeOpen ROM?
Vec je stvarno bezbroj puta svugdje receno da flashanje ROM-a nema apsolutno nikakve veze sa SIM lockom.
da ne otvaram novu temu...zapeo mi je ovaj mob za oko...znam da nema podršku za flash u verziji 1.6 ... da li je updateom na verziju 2.1 moguće otvarat flash sadržaj na internetu ?
Pozdrav svima! Pročitao sam kompletnu raspravu oko svega ovoga i napravio sam kako je rečeno u prvom postu i stvarno sve radi bez problema!
Ipak, imam jedno pitanje. Nakon updejta još niti jednom nisam priključio mob na komp, jednostavno mi nije bilo potrebno. I napravim to danas, otvorim LG PC Suite 4 i kaže da je našao update za mobilni softver. Zanima me smijem li ja sad updejtat preko original LG programa za updejtanje ili to opet moram obavit preko ono KDZ? Imam onaj Europe Open ROM, sve sam napravio prema prvom postu. Samo me zanima jel postoji mogućnost da mi se mob bricka ako sad updejtam i ovo šta mi je ponudio LG PC Suite?
Nadam se da sam bio jasan, i hvala unaprijed!![]()
pliz ken aj ask somtink ............
koja je razlika između ovog upgrade-a i onog s PC suitea .......
(još nisam nadogradio pa se raspitujem)
Ako se ne varam, na kraju će ti reći da imaš najnoviji softver. LG PC Suite će ti pokrenuti onaj LG updater, a on će ti onda reći da imaš najnoviji.
Uglavnom, ne znam zašto bi update-ao, kad ti se neće ništa promijeniti. Uostalom, novi ti može samo nakeljiti gore više nepotrebnih aplikacija koje nećeš moći maknuti bez roota i nekog programa tog tipa (Titanium backup i sl.). EuropeOpen radi dobro (iako su prije kružile priče da neš ne valja sa njime).
Pa taj updater mi je i pokrenuo i onda je nešto punio tamo i veli da moram ažurirati, i otključano mi je dolje "Započni ažuriranje", i sad ne znam šta da radim... Inače, ovaj Europe Open što ga imam je ona verzija Oct 05, a znam da neki imaju i Oct 28 il tak nešt, pa je možda to to... samo da mi je znati je li sigurno to nadograditi na taj način...
Ja sam tek, dakle, pred koja 2-3 tjedna dobio svog optimusa i totalno mi je novo sve ovo sa OS-ovima i smartphoneovima, pa samo još jedno pitanje da pitam... Šta je to rootanje i čemu to služi?
I da, imam već neke aplikacije koje bi htio obrisat a koje su došle "predinstalirane"... Kako da ih onda obrišem?
to i mene zanima ....![]()
![]()
![]()
eh baš se nečeg sjetio ..........
jeli istina (kako neki pišu netom i na njuškalu) da ako upgrade-aš na noviju verziju androida da mobitel ima duplo više boja , radio bez slušalica , brži je , da baterija duže traje , da ima duplo više aplikacija , da ima senzor i regulator brzine i pokreta ... sad me to muči :/![]()
Zadnji uredio HCSC : 09-01-2011 u 14:29 Razlog: spojeni postovi
Bookmarks