Ja sam to uvijek radio bez toga run as Administrator i radi kao sat. A da bi koristio tu opciju moraš imati password na računu (admin računu naravno)
Ja sam to uvijek radio bez toga run as Administrator i radi kao sat. A da bi koristio tu opciju moraš imati password na računu (admin računu naravno)
Camera Obscura - the best camera ever :)
napravio sam i pasword na admin računu i probao i bez toga run admin itd. znači sve tri točke prođem i zaplavi se ekran emergency a na kompu dosta toga izlista ali ne završi nego izbaci tu grešku. neznam što više da radim od muke
Upgrade error WParam : 100
LParam : 6
prođe i taj parametar do 4 ali očigledno stane na tom br 6
sve sam riješio i uspjelo je ali sam to napravio na xp sustavu na win7 nije išlo
sve je napravljeno sa svim programima i file skinutih iz prvog posta ove teme
Zadnji uredio mramor : 20-12-2010 u 16:41
Ja bi na tvom mjestu promijenio USB port i kabel ( kako je rečeno i u uputama)
Camera Obscura - the best camera ever :)
evo imam problem, isao sam updateat mobitel na 2.1, ali mi se usput brickao i ne moze uci ni u emergency mode ni nista. ugasio se i nemogu ga upalit uz kombinacije tipaka kako sam citao na forumu el ima mugucnosti da se rjesi problem...i el bi mi priznali na garanciji
Evo i jasam probao napravit update za svoj lg, ali nisam uspio pa molim za pomoć.
Problem se pojavi pokušam instalirati kdz updater. Tamo gdje bi on trebao instaliran pojavi se samo tekstualni dokument "xmleula".
Nadam se da razumijete u u čemu je problem i da znate kako se riješava.
Unaprijed hvala!
rom nije vise moguce skinut, moze neko napravit reupload?
Bookmarks