drago mi je da si uspio.
dali je to odradio meštar ili ti.
preko fastboota obrisao cache,user data,boot
i onda kdz-om puknuo euro rom+fastboot i radi
s napomenom da na kuhanom rom-u nisam mogao unijeti unlock code
Mi6 Black
drago mi je da si uspio.
dali je to odradio meštar ili ti.
ja,dao si truda čitanja još više
greška je bila u tome što sam ja želio u fastboot kombinacijom power+camera
a u stvari sam trebao home+power
Mi6 Black
ok. razlika je između lg i SE zato moraš čitati od slova do slova.
pa u fastboot se i ulazi pomoću tipki power i camera..a ovo što si ti napravio je recovery i u njega se ulazi s tipkama home i power
Kad se sa mobom spojim na PC preko LG softvera, ponudi mi upgrade softvera na mobu ...
Trebam li to raditi, šta ću time dobiti ?
ili da se držim onoga "nahrani svinje i ne diraj ništa" !?!?![]()
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
@strasilo,
Zar je stvarno toliko tesko koristiti pretrazivanje ili samo malo pregledati postojece teme? Bas se mora otvarati nova?
Pretpostavit cut da si mislio na GT540 jer GP540 ne postoji.
Nisi prakticki nista rekao. Mogao si barem spomenuti koja verzija je trenutno gore te koju verziju ti nudi...
A inace o prednostima/manama pojedinih verzija se vec naveliko raspravljalo, tako da i opet - pretrazivanje.
sorry.... ali zaista sam u tražilicu ukucao nekoliko pojmova više puta inije mi dalo ovu temu... nebih otvarao da sam vidio ...
da da, GT ... greška u koracima
Neznam šta mi nudi jer mi samo kaže da postoji novija od trenutne.... a ne piše koja je to ... ?!?
a ako na mobu pročitam, kaže slijedeće:
Firmware verzija: 1.6
Kernel verzija : 2.6.29
Verzija softvera : GT540-V10c-MAY-12-2010
a iskreno, nemam pojma ni za šta od ovoga nudi update .. ?!?
Updateaj, diči će na ansdroid 2.1, ti još imaš 1.6.
prije toga spremi imenik i sve što trebaš.
Čitao sam tu po forumu da se može desiti da mi se uspori rad moba i tako to .... jel to istina.. ?
jer mob ni ovako ne puca od brzine ..
šta bih konkretno dobio, a šta izgubio updejtanjem ?!? .. THX
Ja napravio update preko LG softvera... restorao imenik i ostale gluposti i za sad radi ... o dojmovima ću kad ih bude bilo ...![]()
Molio bih vas ako mi netko može pomoći.Znači slijedio sam taj turtorijal korak po korak i kada sam završio upalio sam mob i piše mi System Uids Inconsisten i onda piše UIDs on the system are inconsisten,you need to wipe your data partition or your device will be unstable i toje to nezeli mi uc na market probo sam hard reset običan reset i isključio sam ga i uključio jedno 20 puta i opet mi neće pa bi vas molio ako mi možete pomoć hvala.
Molio bih vas ako mi netko može pomoći.Znači slijedio sam taj turtorijal korak po korak i kada sam završio upalio sam mob i piše mi System Uids Inconsisten i onda piše UIDs on the system are inconsisten,you need to wipe your data partition or your device will be unstable i toje to nezeli mi uc na market probo sam hard reset običan reset i isključio sam ga i uključio jedno 20 puta i opet mi neće pa bi vas molio ako mi možete pomoć hvala.
download linkovi iz tutoriala ne rade ... ?!?
rom nije vise moguce skinut, moze neko napravit reupload?
Bookmarks