Jaaaakooo dobro.Uvjeti povoljni.Šaljem adresu na PM.
Blue Devilsvaka čast,zakon si.
![]()
Dame i gospodo, prijatelji, Rimljani...
Uspio sam, tokom vremena, stavit na hrpu nekih 660 MB svega vraga za Motorolu. Ima tu i programa za PC (za komunikaciju s mobom, pa Motorolinih developer's toolsa...), ima hrpu backgrounda, MP3ca, MIDIja, svi flashevi, flexevi, monster-packovi koje imam, seem editori i slično, neki kratki tutoriali, PDF upute za v525, hexeditor...
U pravilu, sve ono što koristim, i ono što ne koristim.
Pa bih ja to bio voljan, glede Božića, poslati zainteresiranima. Jedina stvar je da primatelj plaća poštarinu, i da mi po primitku pošiljke pošalje prazan CD.
Zainteresiranima mogu mailat i popis stvari sa CDa.
Kontakt ISKLJUČIVO na bluedevil_cd@yahoo.com
Sretan Božić!
P.S.
Glede Zagrepčana, mogli bi se i negdje na pivici naći pa pare od poštarine korisnije utrošit![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jaaaakooo dobro.Uvjeti povoljni.Šaljem adresu na PM.
Blue Devilsvaka čast,zakon si.
![]()
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
PLS, nemojte na PM... Dajte na onaj mail koji sam ostavio.
Thanx!
Pardoncek,skuzio sam i poslao na onaj mail.![]()
Svaka čast BD!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kolika je poštarina?
BTW. Svaka čast ! ! ! ! !![]()
ako ti nije teško mailati mi popis? sparco_zd@net.hr između sparco i zd je _
Zadnji uredio sparco_zd : 03-12-2004 u 12:44 Razlog: zaboravih nešto
de sam ti izračunaj kolko ću ja to onda platit!![]()
Nemam pojma kolika je poštarina dok ne pošaljem prve diskove. Al' od nekud mi je u uhu da ne bi trebalo biti više od 10kn, pretpostavljam, za HR.
Uistinu ne loša ideja... Moram pohvaliti.![]()
![]()
Ajmo još pričekat dok ne izađe flash i flex od v525@v550 tak da možeš i to stavit na cd,i onda mogu umrijet sretan!![]()
Ak to središ,imaš pivu od mene, iz Zg-a sam![]()
![]()
![]()
Poslao sam u subotu prvih 6 komada CDova onima koji su mailali. Poštarina za HR je 19,70kn, koverta je po 2,5kn, tak da sveskup ispada 20kn (da, znam, matematika...)
Mislim da je, kak' se veli, skuplja pita neg' tepsija, tako da mi ne trebate slati prazne CD-e natrag.
Preživjet ću bez tih par kuna, a čini mi se preblesavo trošit pare na taj način. Jednom kad se pojave svi u Zg popit ćemo Erdingera ili Franziskaner, i riješen slučaj![]()
Evo meni je dans došlo u rijeku sve skupa 29 kn
Puno hvala BlueDevil - u
Kak 29 kuna? Ne može bit 29 kuna! Pitao sam lijepo u pošti i rekla mi je žena da je, citiram: "19kn70, ali napišite 20 da zaokružite". Kužiš, ja sam toliko platio poštarinu, 19.70kn, i nazad bi mi trebalo doći koliko sam napisao - 20kn.
Još me pita koza zar mi se to isplati, a ja joj velim da me niš ne košta pouzećem poslat.
Idem joj danas prebrojit rebra nogom, damn! Da ne zna jednu jedinu informaciju točno reći...
Ma nije važno došlo j e 20 kn otkupnina i poštarina nekoh 8 i nešto ili 9 kun i to j e sve skupa 29 ili je moj poštar u kurcu
Ali ja sam mu potpiso račun na 29 kn
Ma kužim kaj se deslio, kužim. Al me iritira kaj nije tako trebalo biti. Ja sam ženu lijepo pitao kak da to pošaljem pouzećem, a ona mi je rekla to, to i to popunit ovak i onak i upišete koliko novaca. Rekoh, samo troškove poštarine, inače gratis.
I treba počela filozofirat "pa kaj vam se to isplati", ovo, ono, rekoh samo vi meni dajte to i mir. I onda ovak ispadne.
Ma gade mi s svi skupa! Još da je sebi u džep stavila, pa ne bih riječi rekao - pošteni lopov. Neg ovakve p*zdarije... A zašto?
Šta mi bi da se ikad vratim iz Italije, pasmater....
Moraš poslati kao promo ili kao reklamni matrijal samo koverta ne smije biti zaljepljena ali može biti omotana špagicom tada je poštarina samo 10 kn.Izvorno postao BlueDevil
provjereno jer sam slao na taj način časopise, stripove i sl. i funkcionira.
Dobio i ja.Puno hvala Blue Devil. Kolko sam vidio na brzinu ima fakat zanimljivih stvarčica. Jedino mi Motorola media manager ne šljaka.
Treba ti za njega još i tri tone p*darija, tipa Java JR2E i još neke gluposti. Stavio sam to gore jer imam, ali fakat je nepotreban taj soft (osim ako si, naravno, developer).
I ja sam dobio,hvala stari,dobri su oni flimici.....![]()
@BlueDevil: a odakle se moze skinuti to za developere.... i u kojem se jeziku programira, jel java ili nesto drugo...
http://motocoder.com
Java.
Blue devil koliko ti treba vremena da mi posaljes cd,poslao sam ti mail sa adresom pre nedelju dana
Nisam ništa stigao ovaj tjedan... ništa. Idem sutra do pošte, šaljem svima koji su dosad tražili a nisu dobili...
Vazi i hvala unapred
Bookmarks