1. Spojite telefon na USB i upalite iTunes
2. Kad upalite iTunes, trebalo bi izgledati ovako nekako
3. Idite gore na tab Music i iskljucite Sync Music
4. Vratite se na pocetni tab (Summary) i ukljucite Manually manage music and videos
5. Kad ste to napravili, skroz dolje lijevo u cosku ima znak +, te ga pritisnite i napravite novu playlistu (nije obavezno, ali lakse je razvrstati glazbu)
6. Kad ste ju napravili, kliknite na nju i s desne strane ce vam se pojaviti prazan prostor na kojeg samo prenesete misem glazbu koju hocete.
7. Dok se prenosi, gore u "prozorcicu" ce se vidjeti koliko je jos ostalo i ostale informacije
8. Kad je gotovo, izgledati ce ovako
- to je najlaksi nacin, a postoji i sa syncanjem pjesama sa komp. Ali ovo je za pocetnike, iskusniji znaju kako se to radi (makar je i meni drazi ovaj nacin)
iPhone 5s 16 GB
probala sam ali kad uključim USB u komp i iphonei kad upalim i tunes otvori mi nešto što je već vjerovatno netko skinuo i dole u samom dnu piše podcast i tunes U SEARCH I DOWNLOAD A U GORNJEM KUTU PIŠE whats hot ,top ten i categories što dalje jel mogu ovo sve izbrisati i kako
Upravo je izasla aplikacija:
Mp3 player
Vise vam netreba itunes za stavljanje muzike na iphone.Upalite aplikaciju i pise vam ip adresa,tu istu ukucate u browser,tamo imate tipku browse, odaberete mp3 fajlove i stisnete upload....i voila sve je na iphone-u.
Normalno komp i iphone moraju biti na istom wifi-u
http://ax.itunes.apple.com/app/id455473316?mt=8
pa imas na apptrackeru
Bookmarks