Meni je c6 puno više privlačniji zbog tipkovnice i ja bih taj uzeo definitivno...
Evo imam priliku uz produženje ugovora i zamjenu bodova uzet neki mob za džabe,dvoumim se između ova dva...dosta ljudi koje znam ima x6 i većina je zadovoljna,a kako je c6 noviji model nisam upoznat s njim....koji je kvalitetnije izrade i karakteristika,nešto sam čuo da c6 nema ekran otporan na grebanje što x6 ima??
plava motorola i najskuplja nova kola.........
Meni je c6 puno više privlačniji zbog tipkovnice i ja bih taj uzeo definitivno...
Jeste da X6 ima kapacitivni ekran. Ali ja bi definitivno uzeo C6Puno znaci qwerty (fizicka) tastatura.
Ako vec hoces kapacitivni TS onda pogledaj neke Androide,mislim da su ti oni bolji od X6![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Neznam, meni je iskreno puno ugodnije tapkati po kapacitativnom ekranu nego nabadati ultra male, tvrde i špičaste tipke na fizičkoj qwerty tipkovnici.
Plus, rezistivni ekrani na nokijama su sr*nje.
A jel na c6 kad pišem poruku ili bilo šta drugo moram baš na tipkovnicu ili mogu i na touch,nisam upoznat s tim?
ako uzimas u t-mobileu pogledaj si samsung GT-5800 ja sam si ga danas uzeo umjesto x6 ili c6 ima andorid jaci proc i bolje je jednostavno![]()
ma samsung mi nikad nije legao,imao sam ih dosta ali sve sam rješio u kratkom vremenu,baš sam s5230 mjenjao za nokiu 6303 i najvjerniji sam nokiji.
Bookmarks