a kada spojiš punjač da li reagira?
iako mi se nekako čini da si odvalio konektor, moli se da vodovi nisu oštećeni
Od juce nikako ne mogu da povezem telefon sa kompjuterom! Probao sam sa 2 kabla i sa 3 racunara (povezivanje Nokia E71 radi). Dakle, ne izbacuje ni indikator punjenja, a kompjuter ne detektuje telefon uopste!?
- Da li je neko imao slican problem i da li je uopste moguce resiti ga???
Jos da napomenem da sam uvek radio "safely remove hardwer".
Takodje, probao sam sa Hard Reset-om.
![]()
"Srce na cesti"
a kada spojiš punjač da li reagira?
iako mi se nekako čini da si odvalio konektor, moli se da vodovi nisu oštećeni
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
samo da se nadovezem da ne otvaram novu temu... meni usb sigurno radi(puni) ja stavim na nokia pc suite ali mi softver na kompu ne prepoznaje mob. dakle punjenje radi, u my comp imam diskove ali mi nokia software updater i ovi suite ne prepoznaju mob. u cemu je problem? do nedavno je sve normalno radilo...
Who dares, Wins!
reinstaliraj PC/OVI suite
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
reinstalirao ovi suite i problem se nastavlja, i dalje mi ne prepoznaje mob. ako ima kakvih daljnjih ideja bio bih zahvalan. ak nista drugo barem mogu prebacivati muziku na mob...
Who dares, Wins!
Prepoznao li ga računar ili ne mobitel mora bar signalizirati punjenje baterije preko USB kabla.Ako ne puni kvar je.
mob se puni, cak prikazuje diskove u my kompjuteru, prebacivanje fajlova normalno radi. ne rade ovi suite i software updater. reinstalirao sam ovi suite i problem je ostao. jednostavno ne prepoznaje mob...
Who dares, Wins!
Probaj na računaru napraviti vraćanje sustava na dan kad je sve normalno radilo (start-pomagala-alati sustava-vraćanje sustava).Možda su neki drajveri došli u konflikt pogotovo ako imaš više programa za spajanje (PC suite) instaliranih od razni proizvođača samsunga,sony ericssona i sl.Bar sam ja imao takvi problem i nije bilo do mobitela.
Napiši kako si riješio problem.
rijesio problem, windows installer service se nije startao mada je bio na automatic, cim sam ga startao sve je normalno proradilo. hvala na pomoci ...
Who dares, Wins!
Evo samo da javim da telefonu nema spasa.
Prosao je kroz ruke 6 servisera, probano je sve i svasta..i na kraju...ipak nista nije pomoglo.
Sada sam krenuo da se hvatam za slamku spasa (jer od punjenja preko regularnog punjaca vise nema nista, kao i sa transferom podataka-eee, dzabe mi sada 32 giga memorije!).
- Kupio sam neki univerzalni punjac, pa sam koliko-toliko sredio problem (na zalost, baterija mora uvek da se vadi iz telefona).
- Sto se tice transfera, podataka, nabavio sam D-link wireless n 150 usb adapter, DWA-125.
Da li je neko pokusavao da prebacuje preko WIFI mreze, i da li zna na koji nacin bi to mogao da ostvarim?
"Srce na cesti"
Pomoću SymSMB aplikacije možeš umrežiti PC i mobitel, napraviti mrežne diskove i shareove s obje strane te tako prebacivati podatke. Radi bolje nego bluetooth, ali i brže potroši bateriju.
@domy_os
Hvala ti puno na odgovoru!
Nego, ne mogu da instaliram program u telefon (izgleda da treba prethodno da se hakuje)?! Da li si mozda radio preko SymSMB-a, ako mozes da mi das neke instrukcije.
[/off] Btw. Jel zna neko kako se hakuje n97?
"Srce na cesti"
Moraš ga potpisati da bi radio. U principu i nije toliko teško. Napraviš si isti account koji imaš na kompu na koji ćeš pristupati (stavi password kako bi si umanjio probleme) i dalje si stvoriš share, mapiraš diskove itd.
Bookmarks