Nemoze! eto kao djetetu
Helou ekipo! Trebala bih zaista vasu pomoc, ja sam totalni idiot za sve te tehnicke stvari.. pa se uzdam u vase dragocjeno znanje!Ugl, imam iphone 4.2.1 sa modem firmware 03.10.01 kupljen u Vipu, znaci blokiran! MOLIM VAS, ako mi mozete objasniti kako mogu napraviti prokleti UNLOCK!!!!!!!!!ono tipa, korak po korak, kao da dijetetu objasnjavate!
Unaprijed zahvalna!![]()
Nemoze! eto kao djetetu
1. Nisi rekla koj iphone imas.
2. Prvo ga trebas jailbreakati (imam tutorial na forumu).
3. Za unlock ti treba UltraSn0w, al bi trebao nekog da potvrdi jel se moze unlockat iphone![]()
One day, sky went blue...
fico taj baseban se ne moze otkljucati. Provjeri prvo
iPhone 5s 16 GB
Ja imam unlockan iPhone 3G... Sve funkcionira normalno, ali nije jailbreakan. Instalirana je Cydia ali nema onog njenog stora za download aplikacija...
Kako jailbreakat? Najvjerojatnije je broadbend promijenjen kako to utjece na jailbreak? Netko? Ista?![]()
Sto je komp bez 50 dB,sto je mob bez pol kile....
Ako je instalirana cydia onda imas JB. Moras dodati source u cydia-i, cydia.hackulo.us i instalirati Installous
iPhone 5s 16 GB
dal je to 100% tak? ne moze se nista desiti bez obzira na onaj broadbend?
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Evo samo da javim... Jailbreakao ga u 3 minute znaci doslovno sto su imaticx i gunslinger napisali...
Imam 4.2.1 soft UNLOCKAN i JAILBREAKAN) wee
pozz ljudi
imam iphone4 32g fw 4.2.1 i baseband 03.10.1
e sad napravio sam JB koristeći greenpis0n i sve je bilo super 2 dana i onda sinoć se dogodi da jednostavno izgubi signal, piše no service i cijelo vrijeme traži mrežu
nađe je tu i tamo i sve radi normalno, i onda je opet izgubi i ne mogu uspostavit poziv ni spojit se na net
mreža je bonbon
ps nekad su mi se situacije da ne mogu se spojit na net i da se poziv prekine u sred razgovora događalo i dok i4 nije bio JB
ima li ko savjet?
Hell Ain't A Bad Place To Be
Također imam fw 4.2.1 i baseband 03.10.1.
Ima li ikakve mogućnosti napraviti unlock? Pomaže li update fw?
Zadnji uredio easysurfer.zg : 14-05-2011 u 21:45
Nema jos unlocka, a update poboljsava trajanje baterije
iPhone 5s 16 GB
imaticx, hvala na odgovoru.
Operateri, pretpostavljam, otključavaju samo sa svojih mreža?
Naime, ovaj je telefon na Vodafone Njemačka.
Sad sam ovo našao : http://www.getiphone4.info/downgrade...1-to-01-59-00/
Mogu li to napraviti?
Zadnji uredio easysurfer.zg : 15-05-2011 u 12:24
jel moguce napisat neki tekst na kompu i prebacit na iphone?
Napises, spremis u PDF fajl,ides u iTunes dodas taj file u library, ukljucis sinkronizaciju "knjiga" i vec bi ti tamo trebao biti oznacen taj fajl kao dodan, pretpostavljam da imas ibooks na iphonu, i sinkroniziras mob s itunesom i to je to
Ili jos bolje ako imas dropbox folder pa samo fajl prebacis u taj folder na kompu i s dropbox app na mobu otvoris taj svoj fajl ili bilo kaj kaj se sinkonizira preko tog foldera ( ovo ti je način koji radi ako imas internet) i na mobu i kompu
Zadnji uredio imaticx : 18-05-2011 u 07:30
okej fala, nes cu skombinirat![]()
imam 4.2.1 ios ..ne radi mi igo navigacija uopste..da li je problem do verzije igo-a? koju verziju bi trebalo da instaliram??
koju verziju igo-a preporucujete za ios 4.2.1 ? ima li neko neki link za download) hvala :*
e ovako : version: 4.2.1 (8c148a)...Carrier 9.0 ...model: mc131FB ... modem Firmware 06.15.00 ovako sam kupio tel,probao sam Igo my Way 1.0 ..samo je pokrene (izbaci logo) i ugasi ..sta preporuccujete?
to je ipadov firmware, vjerovatno ti ne radi GPS...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
na kom firmware-u radi sigurno?
Radi na svim novijim. Od 4.1 pa na dalje. Ocito imas skinutu krivu verziju
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks