hm ja sam sinoc instalirao s greenpoisonom i nije tethered koliko sam skuzio
verzija je rc 6.1
Eto nadam se da sam pomogao jer nisam neki strucnjak al eto ako sam uspio ja smotani vjerujem da ces i ti![]()
hm ja sam sinoc instalirao s greenpoisonom i nije tethered koliko sam skuzio
verzija je rc 6.1
Eto nadam se da sam pomogao jer nisam neki strucnjak al eto ako sam uspio ja smotani vjerujem da ces i ti![]()
In Jack Daniel's veritas
ma znam da greenpoison nie tethered...al meni treba prvo nes s cim bi custom firmware stavio, a kolko sam skuzio ti alati mi odma i jb naprave...
ima neko da zna kak da napravim to?
Evo procitaj si malo ovo. Snowbreeze ima za win, dok pwnagetool samo za mac, a imas i video. Nisam s tim radio, ali nebi trebalo biti tesko
http://www.redmondpie.com/jailbreak-...1-video-guide/
http://www.redmondpie.com/download-p...stom-firmware/
iPhone 5s 16 GB
Hoće li se gospoda iz Apple-a udostojat više izdat iOS 4.3 pa da nemoram tuznim pogledom gledat svoju četvorku na stolu kako čeka unlock![]()
pise na netu da je danas izasao zajedno sa iPad 2
Od unlocka sam odustao i jednostavno napravio prijenos broja na tmobile. Mrak tarifa je okImam par pitanja i molio bih da mi netko odgovori, naime imam na svom Iphone 4 jailbreak, iOS je 4.1,
Što će se desiti sa jailbreakom i instaliranim aplikacijama kada napravim update recimo na 4.2.1 ili na 4.3? Da li će se Iphone zbrickat ili slično?
Da li je moguć JailbreaK iOs 4.3?
Koja je razlika između untethered i tethered jailbreak?
Hvala
Zadnji uredio DarK1983 : 04-03-2011 u 08:55
da li je onda konačno došao unlock za 4.2.1
Robert-Honor Magic V2
Unlock izlazi za baseband, ne za iOS... A i ak imas ovaj novi mislim da nije![]()
One day, sky went blue...
imam 4.2.1 i modem firmware(baseband) 03.10.01
Robert-Honor Magic V2
Nije dosao, trebao bi najranije za 3 tjedna doc...a kad ce, nitko nezna. Prvo mora 4.3 izać.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nakon update mob neće biti JB-an. Izbrisat će ti se sve crackane aplikacije. Tako da ćeš morati ponovno napraviti JB.
iOS 4.3 još nije izašao a kamoli JB, pričekaj xy tjedana.
tethered - ako se mobitel ugasi, moraš ga kod paljenja spojiti na komp i "upaliti" s JB alatom.
untethered - nema ovog gore, možeš ga palit i gasit koliko želiš.
Ako još netko nezna, svi koji su čekali unlock za iOS 4.2.1 baseband 2.10.04, 3.10.01 i 4.10.01... izdojili smo krafnu((
Ovo su službene informacije od Redmond Pie-a
Sad razmišljam o prodaji i4 jer su nas fino nategli i rekli da čekamo a na kraju nista od svegaAs we all know by now, the exploit which iPhone Dev Team, including MuscleNerd and Sherif Hashim, thought would work to unlock iPhone 4 on 2.10.04, 3.10.01 and 4.10.01 basebands unfortunately turned out to be a no-show in the end
Jedino me zanima kada kupis mob u Vip-u sa iOS 4.2.1 kako to da je on otključan? Jedino neznam s kojim basebandom dođe? Ako netko ima i4 iz vipa pa molim da odgovori![]()
ja sam bila kupila iphone u vipu onaj dan kad je dosao (17.12. mislim) i bio je 4.2.1 i nije bio otkljucanmeni se nije dalo cekati za unlock pa sam na njuskalu pronasla decka koji je imao tmobile i htio mijenjati...pa smo zamijenili, oboje zadovoljni
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Koliko znam unlock postoji no moras ga staviti na basebanda ipada ili ipoda nisam siguran. I to se dogada nepovratno vise nemozes to micati. Pricekaj jos neko vrijeme mozda izade uskoro.
Ako ne zelis cekati onda lijepo podi na jailbreakme wizard i tamo imas kako ces napraviti i na koji nacin.
In Jack Daniel's veritas
Ni slucajno na iPadov baseband, i4 je malo preskupa stvarcica za zafrkavat se sa tim...
Ostat ces bez gps-a
Navodno bi za tjedan-dva trebao unlock, takvu sam ja info dobio...
Tak da strpljen-spašen
iPadov baseband ide samo na 3G/3GS
iPhone 5s 16 GB
Krive su ti info, navodno još uvijek im nejde probijanje locka...nevidim svijetlu budućnost više za taj unlock. Ili im se neda to radit ili je drugi razlog. Što se tiče jailbreaka, toga će uvijek biti...
Ali ajde, bar sad imamo dvije mreže u ponudi...a možda i treću dobijemo(tele2
)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nisam ni ja imao nade da ce biti ista od unlocka, razmisljao sam o prodaji ali reko ipak da nazovem jos jednu osobu(inace ta osoba se bavi iskljucivo takvim stvarima i tako zaradjuje za kruh tako da sam siguran da je info tocna)
Znaci rekao je ovako posto je 4.3 bugovit uskoro ide van 4.3.1 a onda i unlock vjerojatno.... A ako se tako ne izda unlock intenzivno se radi na trajnom unlocku za i4 (e sad ovaj dio nisam skuzio jer nisam u tome, mozda vi skuzite...treba se nekakav hash kod probit??) veli zasad to samo za nokiuima ali bi ubrzo trebalo i za i4
Neznam za vas ali meni su ove info ok, tak da strpit cu se jos malo prije prodaje![]()
Kod nas vise nije ni tolko potreban unlock,vip/tomato/tmobile/bonbon,ja sam bio na tele2,al posto nema unlocka,preso sam na bonbon i na kraju mi se puno vise svidja od tele2![]()
pitanje jedno kratko da ne zeznem nes pa da moram sve ispocetka. U cydi-i me pita zelim li upgrejdati instalus 4 ja ga nemam nego "obicni" dali on moze normalno raditi na 3gs verziji ili da ostavim kako je?
In Jack Daniel's veritas
Ja sam sebi svoj updateo, bolji je![]()
One day, sky went blue...
Pomoć... HITNO
iPhone mi je izbrisao sve kontakte sa telefona, syncao je 9 kontakata sa gmailom, a svi su ostali netragom nestali....
Molim pomoć hitno, jel se može išta spasiti???
Bookmarks