Iphone 4 4.2.1 i greenpoison? mob je iz vipa,sada me zanima dali ce se mjenjati sta tj dali ce se izbrisati aplikacije,slike i sl. sadrzaj? ne radim sebi pa nebi volio nesto zeznuti!
Iphone 4 4.2.1 i greenpoison? mob je iz vipa,sada me zanima dali ce se mjenjati sta tj dali ce se izbrisati aplikacije,slike i sl. sadrzaj? ne radim sebi pa nebi volio nesto zeznuti!
Tek je dan i pol proslo pa ne znam reci, ali kao da malo duze traje. A i ja imam ukljucen i push notifications, ekran je na najjacem, wlan stalno ukljucen, pa net, igre, applikacije, imam Duge razgovore i dosta pricam....
Moja preporuka je napraviti clean restore, znaci sve na cisto i ponovo onda stavljati glazbu, slike, app... Znalo je biti problema (ne tako cesto) ako je samo update napravljen. Ali to bolje prepusti nekome tko se dobro razumije (ako mislis raditi clean)
iPhone 5s 16 GB
ne znam kako ti to uspijeva, ali meni se cini da se brze trosi bat sad sa JB-om...ne puno ali da...nisam imao push ukljucen (evo pred pol sata sam ga ukljucio samo za dvije aplikacije)...igre rijetko, safari je dosta ukljucen uz w-lan...razgovora skoro da i nemam i ekran je skoro pa na minimumu...i opet za 10-15 min koristenja, znaci na safariju uz wlan ode 2-3%baterije, ako ne i vise...baterija ne moze izdrzat niti punih 24 sata, jedva jedvice
Bookmarks