Moj iPod 2g radi osjetno brže, nema šta. Al jedino kad držim prst na ikonici da se počnu migat, onda malo ima lagg od 2 sekunde pa se počnu "migat". Ostalo je u redu![]()
Moj iPod 2g radi osjetno brže, nema šta. Al jedino kad držim prst na ikonici da se počnu migat, onda malo ima lagg od 2 sekunde pa se počnu "migat". Ostalo je u redu![]()
One day, sky went blue...
Imam problem, snimio sam sve po uputama 4.2.1 preko tinyumbrelle ali iphone mi je jednostavno zapeo u recovery modu. Stisnuo sam u tinyumbrelli kick out of recovery i neće, stalno mi se vraća na onaj ekran di mi piše da spojim na itunes. Neki prijedlozi?
P.s. sada mi u tinyumbrelli više ne nalazi mob da je spojen tak da nemrem stisnut kick out, isto tak mi ni itunes ne nalazi mob i ne nudi restore.
P.p.s. Evo našo sam ga u tinyumbrella ali neće van iz recoverya, kad idem na restore ponovo prek itunesa, nakon par minuta mi javi da nemoze bit restored.
Zadnji uredio Zagy : 06-02-2011 u 21:06
Probaj skinuti 4.2.1 i shift+restore, a prije toga odi u hosts file u windowsima i izbrisi sve sto ima veze sa appleom (obicno na kraju)
iPhone 5s 16 GB
Proradilo je svei nemorate snimati appsync automatski ga snimi uz instalus
For the hoven lands...
Probaj ponovo, ali izbrisi ona dva filea sto gp napravi
iPhone 5s 16 GB
zas svaka igrica skinuta prek installousa se obrise kad spojim iphone na komp?
Zato jer u itunesima nemas postavljeno da synca app pa si sad upalio , ili u instalusu ti nije stavljeno sync app
For the hoven lands...
upali ovo sto je kod mene upaljeno "itunes sync" u Installous - settings
![]()
iPhone 5s 16 GB
upaljeno mi je to, a sta da u itunsima slozim?
Prvo klikni desnom tipkom na "ime" telefona na lijevoj strani i "transfer purchases"
iPhone 5s 16 GB
Evo ja uspio nekak sredit sve, nakon par put kaj sam probo restore pa par put probo JB, nekak se dignuo mob iz mrtvih i sad sve šljaka.
da li je ko pokušavao instalirati iProtect?
Uglavnom, meni se crasha pri pokušaju pokretanja...Radi se o verziji s xsellize gdje se kod instalacije pojavljuju dvije ikonic, jedna za sam program a druga kao serial generator.
P.S. Postoji li neka druga alternativa za zaključavanje pojedinih stavki unutar iPhonea osim LockDown-a (ne radi na iOS 4.0+) i iProtecta?
Zna li iko u cemu je problem pola aplikacija nece da mi instalira evo npr. My football pro2 nece da instalira preko instalousa izbaci invalid Ipa, i jos nesto od jutros od 08 do sad 15.33 bateriju mi je pojeo i doveo do 8% a telefon skoro da i nisam koristio
tak i meni guta bateriju..
sto se tice installousa, probaj rucno pokrenuti instalaciju kada se skine aplikacija...meni se dogada da ako mi se dvije ili vise aplikacija krenu instalirati u isto vrijeme,onda se jedna ne instalira...pa ja kliknem na nju i stisnem 'install' i instalira se bez problema...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jel imate neki IM program (skype, im+...)? Oni uzasno gutaju bateriju
iPhone 5s 16 GB
Ja sam jučer stavio 4.2.1 i jailbreakao ga, i navečer napunio mob a ujutro se probudim fali 10 %, odo ja pogledat kaj je i vidim da je mob kao prek noći "radio" 9h, i sad mi nije jasno kaj je točno, jer svi programi ugašeni, u multitaskingu ništa, probo sam restart i nakon toga mi je radilo normalno, probajte i vi to pa vidite.
Ja imam 4.2 (8C134) koji sada moram skinuti? taj nema kako vidim
radim to prvi puta, pa se bojim da nešto ne zeznem.... kako napraviti restore ili backup?
ako to sada napravim, onda necu moci naknadno unlock kada dode ili?
koji moram skinuti GreenPois0n ili mirror?
ostaje i dalje hr. jezik?
jel vam skida prek installusa 10-20kbps, rjetke aplikacije brze?
Neznam jel vama, al sam primjetio da je moj iPod nekak tiši nakon updatea... Jedva se neš čuje, a prije se ajd, čulo nekak pristojno.. Sad slabo![]()
One day, sky went blue...
Ovako, imam iphone 3g sa 4.2.1 software-om. I MORAM ga unlockati. Čitao sam po netu da se taj soft ne može unlockati OSIM dizanjem basebanda na 6.15. I ok, skužim da bi ga mogao downgrade-ati na 4.0.1 i unlockati preko ultrasnowa, napravim to i mogu napraviti JB ali baseband ostaje na 5.15.04 i nemože unlockat. Zatim opet stavim 4.2.1 soft i idem preko redsnowa dignuti baseband na 6.15 tako da ga mogu unlockati, i naravno ne mogu ući u DFU mode. Ali NIKAKO! Kopao sam po netu, tražio milijun i jedan način i jednostavno ne mogu, probao sam i preko nekog programa koji se kopira u C:/DFU i on mi izbaci neki error..I sad neznam više šta mi je činiti da unlockam to čudo.
Čak sam odlučio i platiti čovjeku u servisu da mi unlocka ali neće jer je tehered..pomagajte!
Bookmarks