hehe također se nadam i jedva cekam da izide verzija za win hh.....
hehe također se nadam i jedva cekam da izide verzija za win hh.....
Evo izasla je prije par minuta verzija za Windowse. Potvrdjeno na twitteru.
EDIT:
I da, naravno, link
Zadnji uredio Flegmaa : 06-02-2011 u 04:12
evo stavio 4.2.1.. i stavio odma Jailbreak sa GreenPois0n rc 5 i sve radi normalno..![]()
sve prošlo bez problema...2 minute posla...
za GreenPois0n
![]()
Meni onaj crni screen sa tekstom stoji vec 5 min i nemrda :/
EDIT: Stajao je dobrih 10 minuta i tek onda se poceo palit, tako da se ne zabrinete odma
EDIT2: Prvi put jailbreak nije uspio, hm, al evo drugi put sam ga spojio i ponovio postupak pa evo sad je uspjelo![]()
Zadnji uredio mbusic : 07-02-2011 u 00:18
Jailbreakao, sve 5.
Imam problem u cydii. Krivo sam utipkao u add source: cydia.hacklo.us (fali mi jedno slovo). Sad izbaci grešku: Sub-process /bin/bzip2 returned error code. Pritisnem ok i zapnem, čekam, izbaci greške. vrapa me na cydiu, brišem taj repozitorij, utipkavam ispravno, ali se opet pokušava skidati krivo otipkani dakle cydia.hacklo.us
Kako da to pobrišem, jer mi sada, konstantno to pokušava učitati iako utipkam ispravni repozitorij.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
jel mi mozete preporucit par dobrih sourceva, prvi mi je ovo iphone![]()
a onu ikonu loader, samo držim dugo na nju, pa x za deinstalaciju jel?
dal se može napraviti normalan restore u iTunesu ili moram posebno skinuti 4.2.1 pa shift+restore? Da ne zeznem pa da mi ne radi GP
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
Ja sam skinuo 4.2.1 i napravio clean restore. Sad sve ponovo gore![]()
iPhone 5s 16 GB
instaliro mi se installous 2.5 jel dobar taj, ak nije kak ga maknut![]()
ides na modify i remove
stavire repo cydia.hackulo.us i tamo instalirajte installous 4.2 i appsync
iPhone 5s 16 GB
jeli mogu izgubiti garanciju ako jb svoj mobitel?
jeli ima ovaj jb koje bugove??
meni ga je jedva dodalo. ostale niti ne uspijevam dodati, preoptereceni su serveri danas, svi jailbreakajucekam vecer/sutra da si sve uspostavim kak spada...
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
zato da mozes aplikacije sinkat s itunesom...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Zadnji uredio Xulos : 06-02-2011 u 17:35
For the hoven lands...
meni troši bateriju sad više..i to osjetno više.
pitanje
krenem napravit restore u itunsu i ponudi mi update na 4.2. meni je vec gore 4.2.1 pa me zanima jerl to isti vrag i dal je moguc jb na green-om kad obavim taj update
Nije ni cudo da su pale, ja sam uspio instalirat sve i to jedva...islo je sporo ko nikad
@mataz
Ja sam ba smjerio, u 2.5 sata u standby, ostislo 2% baterije. Tako da je mislim ostalo isto
iPhone 5s 16 GB
napravio restore i onda jb. otvorim loader i unutra mi nema opcije za instalirat cydiu. ponovio sam postupak sa restoreom i jb al nisam nista dobio sa time. ima li tko ideju kako da ju stavim na mob?
EDIT-pojavila se cydia sama od sebe..
Zadnji uredio Rus : 06-02-2011 u 21:36
meni stalno pokazuje da imam signala jednu crticu il dvije.
Bookmarks