dal ti gps sljaka?
sve mi radii bez ikakvih problema) valjda sam imao srece
![]()
Jel postoji neki program za promjeniti onaj "t-mobile" logo, fake carrier ne radi a za ostale neznam... :/
supreme preferences
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne mogu naci na cydiji :S
imam 3g 4.2.1 software, baseband 05.15.04 - i spremljen shsh za 4.0, .4.0.1 ,4.0.2, 4.1. Koje mi je najbolje riješenje da uspjesno jailbrejkam i po mogućnosti unlockam uređaj ?
jedno pitanje imam iphone 4 fw 4.1 baseband 02.10.04 imam spremljen 4.1 i 4.2b dali se može spustiti na manji base band i kad će unlock za ovaj.
meni jos nije ponuden u itunesu ios 4.2.1. da onda updateam prvo na ios 4.2 pa napravim restore s 4.2.1 ili?
4.2 ti je 4.2.1, ne piše u iTunesima dobro.
Da, to je isto, ali nekima je kad su stavili 4.2, nudio update na 4.2.1. Inace, njihova greska
iPhone 5s 16 GB
jel ima za 3gS basband 05.14.02 4.2.1OS JB unlock netrebam ako ima moze pls samo neki link
Pročitao sam cijelu temu ali nisam uspio skužiti na kraju ono šta me zanima?
-Da li se može jb-at i unlockat iphone 3G 4.2.1 baseband 5.14.xx? Netko je već napisao da mu radi gps i sve da je ok, da može koristiti druge mreže..dakle, ja imam navedeni iphone i htio bih ga unlockati pa ako mi netko može objasniti kako ili dati link na tutorial baš za dotični unlock..hvala
I još me zanima da li je to stalni unlock ili samo dok se ne ugasi mob?
ah...nisi onda bas nesto cito...
imas odma u prvom postu u temi vezano za JB.... http://jailbreak-me.info/index.php
Second place is the first loser!!
da li mi moze netko od vas reci i kako se da otkljucati iPhone 4 tj napraviti jailbreak ?????
Pozdrav, zanima me kada ce izaci untheatred jailbreak za 4.2.1 i kako da ga stavim. Moze mi netko dati vise informacija o 4.3 beta. Kako da je stavim, od gdje da je skinem i slicno?
hvala
Ne, ne i ne. Ako bude sreće, najraniji datum mogućeg unteethered jailbreaka je sredina ožujka...
I nikakve druge fore zasad ne prolaze...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Prebacio sam postove o trajanju baterije u novu temu
Trajanje baterije na vasem iPhone-u
iPhone 5s 16 GB
hmm dosla mi danas notifikacija there is a update to your carrier settings do you want to update?ja stisnuo yes i sad vidim da umjesto HR Vip pise samo Vip zna neko nesto o tome?
Pozdrav, imam pitanje
16.2. bi mi trebao u T-com stici naruceni iPhone 4
moje pitanje je, dal da radim kakav update i JB ili da ostavim standardno kak je i koja je razlika ?
hvala
Bookmarks