To ces otvoriti sa Route66 programom, a to su ti 3D karte raznih dijelova svijeta. Nesto kao TomTom Mobile Maps.
Takodjer ti treba GPS
Imam neke aplikacije Route66 Alpenlaender i Route66 BeNeLux skinuto s aivaneta, dobio sam od frenda i unutar tih .rar fajlova se nalaze neki fajlovi s .prm exstenzijom i nemam pojma ni sta je to ni s cim se otvara.
A ovo pise u .nfo fajlu
ÖÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄ Ä Ä
º±³ ROUTE66 MAP FOR BeNeLux ³
ÓÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄ---------------ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄijķ
³ Supplied by..............PredatorK Release type.............CRACKED ³±º
³ Cracked by...............GiannisKM & PredatorK ³±º
³ Packaged by..............GIANNIS Release size............. BIIIG ³±º
³ Release date.............29-8-04 Operating system.........S60-S70 ³±º
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ Ä½
ßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßß
°°±±²²ÛÛÛÛÛ DeScRiPtIoN ÛÛÛÛÛÛ²²± ±°°
Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü
THE FUCKING BIGEST RELEASE EVER!!!!!
IN GREECE IT COSTS 300 FUCKING EUROSSSSSS
NJOYYYYYYYYY FROM AIVANET
ßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßßßßßßßßßßßßßßßßßß ßß
°°±±²²ÛÛÛÛÛ InStAlLaTiOn ÛÛÛÛÛÛ²²± ±°°
Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü
COPY TO MMC:
E/ROUTE66/Maps/BeNeLux.prm
THATS IT.
YOU ARE READY!!!!!!!
------------------------------------------------
Ima neko ideju st bi to moglo bit? inace fajlovi su teski po 60 i 80MB!
Zadnji uredio Šile : 16-01-2005 u 23:19
To ces otvoriti sa Route66 programom, a to su ti 3D karte raznih dijelova svijeta. Nesto kao TomTom Mobile Maps.
Takodjer ti treba GPS
Pa nemam pojma jel imam taj program jel mogu to gdje skinit?
Kako ne znaš da li imaš neki program ili ne?![]()
IRC, IRC i IRC...
Jao kako nevolim irc imam 1,5Gb programa a sve ovako s neta.
@gog
Zato jel ih imam 1,5Gb a velicine su od 100Kb pa do 1MB i mozda par navise ko bi to znao.
Pozdrav.
Imama ovaj telefon pa me intersuje ,sta mi jos od hardwera sve treba da bi ovo funkcionisalo.Znam da treba da imam samo ovaj program na kartici.Koliko je velik?Trebam neki gps prijemnik ,ako da gde ga zakacim ?
hvala!
Imam ti ja i program i te mape koje se pregledaju s njim.
Route66 Alpenlaender = 82,6MB
Route66 Athen = 4,20MB
Route66 BeNeLux = 67,3MB
To bi bilo to osim sto nemam karticu min 128MB pa jos nisam ni probao.
btw: Dobro nam dosao![]()
Znaci ako sam dobro shvatio roknes napunjenu karticu sa programom ukljucis telefoni on ti pokazuje gde si.A jel mi treba jos nesto osim tih karti.Jel se taj program instalira na telefon i kako se pokrece?
Gde si skinuo da svucem ja to.
Pozdrav
Roknes sve na MMC imas .sis file za instalirat to je valjda aplikacija u kojoj gledas sve to kazem neznam sve 100% jel nisam probo.
Nisam skido poslo mi neko s foruma al nesjecam se ko vise.
Pretpostavljam da treba i bluetooth GPS dodatak da bi pokazivalo gde se nalaziš.
Da, ali ako hoces samo karte, proggie bi trebao biti dovoljan
Da to sa GPS prijamnikom mi zvuci logicno.Ali da li tada imam bilo kava veze sa mojim provajderom preko koga koristim mobilni(vodafone).Koliko sam ja to shavtio sada uzmem mobilni steknem gps prijemnik upucam software na karticu i vozim.Jedino ako hocu podatke o guzvama na putu onda koristim usluge moj GSM mreze ili ...
Pozdrav i Hvala!
Ako neko moze negde da ostavio da svucem karte bilo bi lepo.
Prijatelju vidis li ti koliko je to veliko gore sam ti napiso.
Google je tvoj prijatelj.
Ako se ovo odnosi na temu karte i gde skinuti,ja sam lepo video sta si ti napisao.Izvorno postao Šile
Pa sam ja natipkao:"Ako neko moze negde da ostavio da svucem karte bilo bi lepo."
Znaci nisam mislio na samo na tebe.Nego neko ima lepu vezu pa rokne ftp ili vec nekako drugacije
A ako je ovo zabuna sorry.
Googlao sam ,ali bezuspesno,ovde mislim na neku free varijatnu.Naravno original sam nasao za 269 eura,a to mi se neplaca trenutno..
Pozdrav
Potrazi po linkovima ili na IRC-u
Tesko da ces naletiti na http ili ftp server koji radi
OK probacu.
Hvala.
Ma program je strava.
Osim 2d prikaza ima i 3d prikaz pa da i neces da se snades jednostavno moras. Bez ikakih problema ga mozes koristiti ako nemas Bt ili neke druge dodatke osim sto ti neko mora iscitavat sta mobitel prikazuje. Jednostavno must have!!!
..."šile",jesi ga probao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pa da zato sam gore i napisao impresije. Samo nigdje na netu nemogu nac jos mapa osim ovih koje imam.
Dali netko od vas možda ima kartu njemačke za route66?
Tapir rules!
Da isprobano ubacio sam mape Grčke i mogu ti reci da zivim u Ateni (posto sam nju pretrazio uzduz i popreko) ova aplikacija ne da bi mi sluzila nego cista 10. Imas 2d prikaz i da si munjen do peta prebacis u 3d i malte ne ti pokaze pored kojeg drveta stojis.Izvorno postao Eminem
Zoom je stvarno doveden do najsitnijih detalja i in i out. Od komletne Athene s predgradima do najmracnijih ulica.
Uglavnom zakljucak must have!
Koja šteta! nigdje ga nemogu nać, ni program, ni mape, čak ni na mIrcu!!![]()
#aivanet
Imas barem 15 botova sa route66
Da, da, evo neš sam našo, al ne baš ono što sam tražio...
Cykke, dal si vidio dal na aivi ima samo za grčku il se može nać i za benelux?
Skinuo sam nešto za grčku, al sve ukupno ima oko 7 mb, pa mi je malo sumnjivo...![]()
Bookmarks