Nek ti ne bude sumnjivo jer su veliki file-ovi...
Nisam trazio za mape, tako da ces morat sam![]()
Nek ti ne bude sumnjivo jer su veliki file-ovi...
Nisam trazio za mape, tako da ces morat sam![]()
Al sumnjivo mi je jer mislim da je to premalo, Šile je napisao da su fileovi 60 - 80 mb!Dobro, možda grčka ima manje podataka, i manju pokrivenost, al ipak... isprobat ću pa ću vidit dal su fejk ili ne...
A valjda ću nać mapu prije nego odem u amsterdam... mogla bi bit korisna...
Vjerovatno su karte te velicine, ali proggie nije tako velik sigurno...
Da, ovo je nešt blesavo, nako ima folder system, blabla, route66, cijelu aplikaciju (kao neke n-gage igre) u u folderu maps mapu grčke... i čini mi se da mi ne radi baš kako treba, izbacuje me iz programa... Al probat s ovom .sis verzijom programa i mapom koja je bila u tom zipu, nadam se da će tad radit...
I ja sam imo tih problema al nakon par instalacija i uninstalacija proradilo je.Izvorno postao Bassman
Da li je neko uspeo da isproba ovaj program sa GPS prijemnikom u nekoj od zemalja koje on obuhvata?![]()
![]()
Upravo skidam taj file, pa cu onda vidjet sta je s tim...
Vjerovatno ga treba samo spakirat u .sis
OK. Kad probaš, javi dal radi kako treba.
a gdje se može nabaviti taj gps dodatak i za koliko love?
zeemax
ovdjeIzvorno postao guzda
Od velike si pomoći! Ako neznaš odgovor, onda šuti, a nemoj davat link na google i pravit se pametan!
Alo alo ajd ti malo povuci rucnu!!
Samo da je ukuco u google route66 otvorila bi mu se oficijalna stranica na kojoj ima sve cijene i podatke o gps dodatku. A dobro je poznato pravilo prvo pregledaj stare teme pa ako nema malo progooglas pa ni ako tamo nema nista onda pitas na forumu. E a da je uradio nesto od toga znao bi sve.
Zadnji uredio Šile : 01-02-2005 u 10:01
Ma kakvu ručnu?! Šta tebi čim se nešto kaže odma se tu praviš neka faca! Mogao si lijepo šutit, zna on sigurno i sam da to može nać na googleu.
Ej ljudi, na dotsisu sam nasao mapu istocne evrope, ima nekih 20 Mb, ali se meni to neda skidati ako nece raditi i ako nema BiH na njoj. Zna li iko koje drzave ukljucuje ta karta??
Evo link h**p://dl4.rapidshare.de/files/3453374/61734896/R66EE.rar
BTW, koliko dodje gps prijemnik?
Zadnji uredio djomla : 09-10-2005 u 20:24
SKR. je SKR. za SKR.
Mapa za istocnu evropu na tomtom-u pokriva sve republike stare Jugoslavije.
Mnogo je detaljnije uradjena od mape za R66 ali je i mnogo veca (170mb).
Pozdrav!
Bookmarks