Mislim da bude dovoljno... pošto je COD serijal uvijek bio dobro optimiziran, ne bi trebalo biti problema sa tvojom konfiguracijom.
Zanima me hoće li mi raditi Black Ops na mojoj konfiguraciji...
Moja konfiguracija:
CPU: Intel Pentium Dual-Core E5300
RAM: 2GB
VGA: Sapphire HD 4670, 512Mb GDDR3
Potrebno:
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
Grafička je dovoljna (koliko sam vidio), RAM imam, samo za procesor ne znam.
Ne znam je li razlika ta dva dovoljno mala. Mislim, meni 200 MHz simo- tamo ništa ne znači, pošto ne znam kako se to odražava u praksi.
Da, ovo gore su kao minimalni zahtjevi.
Pa, eto. Ako netko može pomoći...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mislim da bude dovoljno... pošto je COD serijal uvijek bio dobro optimiziran, ne bi trebalo biti problema sa tvojom konfiguracijom.
Bez brige, ti imaš čak i malo bolji procesor od tog Core 2 Duo E6600, cache kod Intela nije toliko bitan...![]()
otidji na www.systemrequirementslab.com i provjeri u par sekundi,imas skoro sve igre današnjice. s tim što ne znači da ti neka igra neće raditi samo ako tamo na tom testu bude pisalo FAIL.
napomena da se doticna stranica mora otvoriti u internet exploreru jer u mozilli uglavnom ne radi.
sto se tice te navedene igre trebalo bi da ide sve normalno![]()
Ma, znam za tu stranicu.
Probao sam tamo (u Chromeu radi, a i u FF- u mi je radila) i kaže da mi je procesor slabiji nego što treba.
Ali, znam i da je ta stranica više okvirna- zato sam pitao tu, da saznam je li taj E6600 baš puno bolji.
A, i ovi minimalni zahtjevi mi se čine malo previsokim...
Valjda ti to treba da bi mogao normalno igrati i snimati...
No, dobro.
Znači, trebalo bi raditi.
Hvala na pomoći, dečki
Razmišljam da napravim preorder, pa zato pitam
Makar, vjerojatno će se i lagano prodati ako mi neće raditi.
Što se mene tiče-![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nisu to minimalni, nego preporučeni zahtjevi![]()
Pišu na službenom forumu da su minimalni.
I meni je čudno... Što su onda preporučeni zahtjevi?
No, najvjerojatnije je do tog theatre moda.
ma dobro, za danasnje doba, sasvim normalno da igre traze takav hardware...
sjetite se kako smo pljuvali po Crysisu kada je izasao prije samo par godina a bio je daleko rigorozniji, a danas ga vec skoro svi normalno tjeramo na full high...
evo sta kaze stranica za moj racunar, a smijem staviti ruku u vatru da nece ici bas tako glatko bez obzira sto je sav hardware "PASS". nekada ide normalno sve sa slabijim hardwareom nego predvidjenim, nekada losije ide sa hardwareom boljim od predvidjenoga...
tako da ne treba bas previse da se obazires ako jedna komponenta ne zadovoljava do kraja minimum, jer ima dosta odstupanja, bitno je makar dovoljno blizu prici![]()
Zadnji uredio X-FusIOn : 30-10-2010 u 23:26
Bookmarks