= Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
Ponajviše se slažem s komentarom koji je postavio aardwark. Kad operater kupuje mobitele povoljnije je kupiti veću količinu jer od samog proizvođača dobije povoljniju cijenu. I ja bi volio da nam u ponudu dođe nešto visoke klase no pitanje je koliko bi ih se prodalo. U Hrvatskoj ljudi najčešće takve mobitele kupuju pri vezanju ugovornom obvezom a kako bonbon nema pretplatu ne možemo jamčiti cijenu od npr. 500kn za iPhone4.

Kad se sve zbroji i oduzme, mislim da je ovaj izbor mobitela sasvim logičan.
zašto ne uvedete limitiranu ponudu, od cca nekoliko stotina ili stotinjak telefona visoke klase i prodate do isteka zaliha? mislim da bi time i izvukli osmjeh zahtjevnijim korisnicima, a uzeli ste oprezno malu količinu telefona samo da prodate. Ukoliko se pokaže veći odaziv, opet uzmete jednu pošiljku i eto.

Čak bi mogli izvesti nešto kao prednarudžbu za telefone. Recimo, postavite probno da imate neki smart tablet. bubam, xoom motorola recimo. I sad, svi koji ga žele, neka se prijave, pa da vidite bar okviran broj zainteresiranih ljudi, te prema tom broju, naručite.

Mislim da bi se to moglo odigrati vrlo kvalitetno, tako da vi nemate gubitaka, a da korisnici budu zadovoljni. Nije li možda pametno razmisliti o ovoj ideji?