sve mi se cini da ova tarifa bas i nije toliko atraktivna,koliko su ocekivali...bar sudeci po broju komentara vezanom za nju.![]()
sve mi se cini da ova tarifa bas i nije toliko atraktivna,koliko su ocekivali...bar sudeci po broju komentara vezanom za nju.![]()
3 GB košta 300 kn - naravno da nije atraktivno. Za 300 kn očekujem FLAT internet 16 megabita, tv 45 kanala, telefon flat i struju i vodu flat --> sve u paketu za samo 300kn. Ovo 3 GB je smiješno. Jedino kom zbilja treba ta tarifa i zbilja troši 300 kn...Inače, za 200 kn uzmem vip 12 GB (a i to je poskupo)
Dobro dosta pretjerivanja..
Pogledajte malo cijene van Hr. pa cete vidjet da ni oni nisu daleko od nas..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
tarifa je sasvim pristojna. mene jedino sto stopira je cinjenica se s 150 MMP moram prebaciti na 200 MMP ako zelim smiley, ne daju mi da predem na 100 MMP. a iz principa necu na vecu MMP.
Ja se prebacio; sad imam do kraja ovog mjeseca, i idući, pa ću viditi. Ako ne, onda u siječnju mogu opet mijenjati tarifu bez naplate promjene (jednom u kalendarskoj godini).
A u svibnju ističe ugovor, pa ću detaljno razmisliti što, kako i GDJE!
Možete provjeriti potrošnju? Ne dobivam nikakvu povratnu poruku, kad pošeljem tpo na 880. Zvanjem 444 i biranjem 3 pa 1 govori mi već dva mjeseca da mi je potrošnja 0,29kn. Šta opet ima nekih problema s tim? Na moj.tele2.hr mi pak ništa ne piše, još mi stoji da sam na Knock-out tarifi (kad kliknem na promjenu tarife, tamo piše Smiley 200). Pa to je prestrašno, na što liči taj njihov "novonadograđeni" sustav!
Dajte ljudi nemojte biti smiješni - tarifa je preskupa. Ok pozivi i poruke, ali za taj novac bi trebali dati bar 30 GB! Šta vam je!? To je preskupo!!!
dobro nemoj pretjerivati,uz besplatne poruke 3 GB je ok...i onako to nije data tarifa nego voice. ok,po meni bi 5GB bilo vise nekako odovarajuce ali i 3GB je tesko potrositi na mobitelu.
problem je u najmanjoj tarifami, uz mmp 100....300MB je stvarno premalo
bolesno su preskupi to sigurno!!!
Bookmarks