primjetio sam da mi je slika na ekranu blijeđa nego na drugim t630-kama(s istim postavkama kontrasta).
jel to moguce ispraviti apgrejdom softa?
@WB- mogao si mi nes i konkretno odgovorit,a ne samo kvocat.![]()
primjetio sam da mi je slika na ekranu blijeđa nego na drugim t630-kama(s istim postavkama kontrasta).
jel to moguce ispraviti apgrejdom softa?
@WB- mogao si mi nes i konkretno odgovorit,a ne samo kvocat.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
@gik
pliz bez kvocanja, sad imaš upozorenje od mene... mislim da smo i WB i ja bili dovoljno jasni oko nekih stvari!!! nadam se da si pročitao i ovo:
Razmišljam prije nego pišam :-) TM
što se tiče T630tke, moguće da je u novijim verzijama softvera drugačiji kontrast, ali isto tako je moguće da je u pitanju hardverska greska ili je ipak Made in China, pa je svaki tucet ekrana drugačiji. Najbolje da ako imaš garanciju odneses u EM Servisni Centar ili kod nekoga lokalnog ako nemaš garanciju.
UP,
vee
Probaj uci u skriveni menu tako sto ces otkucati desno,zvijezdica,lijevo,lijevo,zvijezdica,lijevo,z vijezdica i onda tu mozes podesiti kontrast puno bolje (mijenjajuci postavke kontrasta u skrivenom meniju ne mijenjas postavke u regularnom meniju, pa se zbog toga mogu pojaviti razlike u prikazu slike na ekranu od telefona do telefona, a da naizgled imaju iste postavke kontrasta).Ja sam ovako rijesio slican problem sa T610, pa pretpostavljam da isto vazi i za T630, ako ne, onda stvarno ne znam.Izvorno postao gIK
E taj problem se i meni javio na T610 - nekako mi se činilo da je slika blijeđa od bivše T610-ke, pa sam skužio da je u tom service meniju kontrast podešen na nešto blijeđe (dakle ne na sredini). Onda sam to sredio i slika je bolja, iako me i dalje neš svrbi da bi mogla biti još bolja, al to je valjda meni u glavi... (previše sam se nagledao odličnog zaslona od K700i...).
No za giK-a tu i leži problem jer koliko ja znam T630 nema mogućnost podešavanja kontrasta preko servisnog menija... jednostavno te opcije tamo nema, bar na T630 koji sam ja držao u rukama je nije bilo...
Zadnji uredio whiteboy : 04-12-2004 u 11:41
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da,na t630 nema te opcije.a nis,odnest cu ga u planinsku 2 u zg-u na servis pa cemo vidit.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Bookmarks