Verizon je američki operater koji ima CDMA mrežu i uređaje koji rade na njoj. Tako da taj tvoj neće proraditi na GSM mreži.
Dragi mobiznalci, molim za pomoć... dobila sam iz US Blackberry 8830 by Verizon... imate kakve kodove za otključavanje?
Mislim ono, baš mi je lijep (haha ovo je 100% ženska izjava ali tako je kako je) no osim toga, neke njegove funkcije će mi u skoroj budućnosti trebati... tipa usklađivanje podataka sa kompa, organizator, to do, stalni pristup mailovima itd. pa heeelp
Iskreno, volim tehnologiju ali ispočetka imam super otpor prema svemu novom što nabavim, tako da redovno prvih mjesec dana šizim šta mi je to trebalo, a onda kad se "zakačim" sam si beskrajno zahvalna i nemrem drugačije zamislit.![]()
Šta mi još možete pametno reći? Jel moram paziti na neke stvari? Tipa zaključam se pa ga mogu bacit u smeće? (možda pitam gluposti ali blink blink I'm cute, forgive me))
Verizon je američki operater koji ima CDMA mrežu i uređaje koji rade na njoj. Tako da taj tvoj neće proraditi na GSM mreži.
to je world edition i radi i na GSM i na CDMA....
a usput evo sad je i fizički stigao... nije bilo potrebe za otključavanje, samo sam stavila SIM i radi...![]()
Još bolje![]()
Bookmarks