gle od svega ovog kaj si napisao jedino normalno je da kad nisi u meniju
čim stisneš crvenu tipku normalno je da te pita hoćeš li ugasit mob ili ne....
a bojim se da ćeš za sve ovo ostalo morat na servis ili probaj formatirat cijeli mob
naravno onda se mob vraća na postavke kao da si ga prvi put upalio zato pazi
da ne izgubiš koji važan podatak