Da ne otvaram novi thread, nastavicu ovdje, jer sam i ja novi vlasnik SX1. Da li znate...:
1. da li se mogu kopirati ikonice menija? Postoji opcija za pomjeranje ikonice bilo unutar tog foldera, bilo u neki drugi folder, ali nisam primjetio opciju za kopiranje. Htio bih da napravim jedan svoj folder u kome ce biti neke ikonice, ali bih da one ostanu i na originalnim mjestima. Da li je to izvodljivo i kako?
2. Koje aplikacije mogu biti dodane u Favourites? Po defaultu, samo 3 su dodane, i izgleda da samo one i mogu biti dodane. Da li mi je nesto promaklo ili ipak postoji nacin da se dodaju i mnoge druge aplikacije u Favourites?
3. Da li postoji jos jedan taster za za ulazak u folder/startovanje aplikacije, osim pritiska na joystick ili lijevim softkeyom?
4. Na strani 65 prirucnika za SX1 pise: "Open the batteryy lid on the backside of the phone (p. 6) to unlock the MultimediaCard lid." Da li to znaci da se ovaj poklopac za MMC moze zakljucati tako da se ne moze otvoriti?
5. Da li postoji opcija unutar SDS-a da se SDS servisi iskljuce? Tj. kako sprijeciti automatsko startovanje SDS servisa sa pokretanjem Windowsa? Nakon instalacije SDS-a, servisi: mRouterConfig.exe, SDSScheduler.exe, mRouterRuntime.exe, SPHONE~2.exe, Symbia~1.exe, i Scbal.exe "pojedu" oko 30 Mb RAM-a a nema potrebe da budu uvijek aktivni.

Odgovori uz citat
Bookmarks