Imao sam nokiu I po meni je jedan od najboljih uređaja koji su ikada napravljeni...ali opet ovisi koliko koristiš kameru I dali ti se zbog nje isplati mijenjat...ja osobno nebi...ali ni c905 nije los...ako nista, zbog aplikacija...
Bok svima ...nasa sam jedan sonny ericsson c905 ima odlicnu kameru ...ja iman nokiu n95 8 gb al mi kamera nesto neradi dobro a mogu se zamjenit za c905 koji je u dobrom stanju nema nikakvih problema pa jel bi iko moga rec jel se isplati to ili meni osatati: na nokiji ???![]()
Imao sam nokiu I po meni je jedan od najboljih uređaja koji su ikada napravljeni...ali opet ovisi koliko koristiš kameru I dali ti se zbog nje isplati mijenjat...ja osobno nebi...ali ni c905 nije los...ako nista, zbog aplikacija...
i nemoj bas misliti da je taj c905 bez mane
wifi crkava
tipkovnica crkava
nema OS
nema prave navigacije
jedini plus dobra kamera
ja da sam na tvommjestu mebih mijenjao nego bih pokusao poraviti n95 8gb
iako je vec u godinama jos uvijek je jedan od boljih telefona.....
Koristim c905 i nemam problema niti s WiFi-jem niti s tipkovnicom, jako sam zadovoljan s tim mobom.
Bom Chicka WahWah
Biras izmedu dummy fona (C905) i smarphonea (nokia).
Po meni, tu nema diskusije, jer C905 je shit kaj se tice appova, dok za Nokiu se ipak moze naci nesto dobrih appova (uz to ima Irc koji zna biti koristan nekad)
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja bih ostavio N95 8gb. Nedavno sam i sam zamjenio c905 zamjenio za n95 8gb( al to je samo privremeno dok ne kupim neki TS sa Androidom). Ipak je Nokia smartphone
![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
E fala svima !! pokusat cu ja popravit nokiju bar ovaj real player jer kamera mi bas i neznaci nista ...
Točno tako, uvijek "ako" i to iz razloga jer mislim da se ne treba zaletavati. Barem da napraviš dijagnostiku kvara pa da znaš o čemu se radi i koliko bi koštao popravak. Jer nije ista stvar ako je problem u softu ili koroziji matične ploče.
@Cionn > lako je govoriti kad se ne radi o tebi i zaletavat se s ne baš najboljim odlukama i savjetima. Kao što rekoh, N95 8gb je puno bolji mob od c905, ali kada je potpuno ispravan :-)
Bom Chicka WahWah
To si u pravu. Svima nama je najlakse da kazemo taj ti je bolji i cao,ali eto i ja sam zaboravio na taj problem sa n95 8gb... Ali mislim da ti onda najbolje da zamjenis(ako taj zna za kvar a ne da te posle zove kako si mu uvalio neispravan) jer ko zna hoce li se taj kvar prosirivati,mozda ti se sve pohebe pa onda neces nista![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Nebitno dal se radi o meni ili tebi ili xy osobi.
Tu se gledaju cinjenice, a to je da je C905 "losiji" mob.
Prvenstveno mu zamjeravam dummy OS. Nabrijali su mob sa kamerom, WiFiem i ko zna kakvim peezdarijama jos, i onda stave dummy OS.
Svakako, prvo dijagnoza.
No i da je mobitel pokvaren (hard) onda bi svakako gledao drugi mobitel, jer sumnjam da je ugodno mjenjat smarphone za dummy fon...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Treba vidjeti šta mu je važno na mobitelu. I to što c905 nema OS nego je dummy ne znaći da je lošiji. neki ljudi uopče ne koriste napredne mogučnosti mobitela pa im OS nije uopče važan C905 ima bolju kameru, baterija duže traje, jednostavniji je za korištenje i ne škripi ko plastična N95 . Ako će koristiti programe i aplikacije onda je N95 bolja iako ja sa symbianom nikad nisam bio zadovoljan. N95 8gb sam imao 3 mjeseca, C905 skoro dvije godine i SE mi je puno bolje legao...
PREDATOR
Taj lik koji se želi mjenjat očito nema pojma kolko koji mob vrijedi.
Zamjeni se za C905 pa njega mjenjaj za ispravni N95 8gb![]()
Zadnji uredio Mario92 : 28-10-2010 u 10:14
Bookmarks