hm, nitko ništa.
al dobro, ipak sam na mobi(te)lnom forumu.![]()
ne znam di da postavim ovo pitanje, trebalo bi bit na pravom forumu ako nije molim moderatora na odgovarajući prmeještaj.
naime,. interesiram se za telefon koji ću korsitit kao skype telefon za pozive prema fisknim linijam u hrvatskoj.
naime, skype nudi za 4,99 eura 10.000 minuta prema fisknim mrežama u hrvatskoj, bar tako stoji za fair usage policy.
e sad, ja bi volio telefon koji se ponaša kao pravi aparat a da koristi ovu mogućnost bez da palim računalo.
znači pravi skype telefon koji ide u router.
Hvala!
hm, nitko ništa.
al dobro, ipak sam na mobi(te)lnom forumu.![]()
Mislim da nema telefona koji bi radio a da je komp ugašen.
Pogledaj gigasetove modele, možda ima koji, al teško.
pa u tome i jest fora, da ga uključim mrežnim kabelom o router i da radi bez računala
eo kao ovo, vidija sam da ih u njemačkoj ima od 48 ojra. meni teba nešto iz hrvatske i jeftinije a pogotov iskustvo ako ga ko ima.
Ako možeš nać po 50 eura naruči onda. Jer kolko vidim cijene su veće.
Takvo nešto u Hrvatskoj teško da ćeš nać, šansu su minimalne, a i ako nađeš nema teorije da će bit jeftinije.
Ne možeš i ovce i novce. 50 eura za takav telefon nije puno.
slažem se, al jel ko razgovarao već s tim da ne dam bezvezze 5o ili 80 eura a ono ne funkcioniše
osobna iskustav rvata me zanimaju, ako ih ima. ako nema , mislim da ću sam testirat pa javit dojmove
Pa radi kad ga i Skype na svoj stranici reklamira, odnosno ima u shopu.
http://shop.skype.com/phones/#cordless-router
Ovo ti je vrlo isplativo,nemoj traziti drugi telefon ako ovaj mozes dobiti za 50 eura![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Druga opcija je smartphone sa wirelessom i Skype aplikacijom. Osim što ne treba računalo, imaš zajedno i mobitel i Skype telefon. Možeš zvat, možeš chatat, jedino se moraš pobrinut da imaš dostupan wireless signal. A u nuždi, uz aktiviran neki data paket možeš pozvat od bilo kuda.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma da, imam nimbuzz na legendu. ovo je starce doma![]()
a i izgleda da sam se prevario, nema za ''50 eura'' nego 110 euraovo je bio dodatni telefon za 68 eura
a ovaj ima u mikronisu za 1200 kuna. bit će švercanja telefona iz njemačke![]()
evo tu je online kupovina.
e evo i jeftinije verzije bez računala. desktop phone, ovo je cca 60 ak eura
Zadnji uredio nastja.piha : 03-11-2010 u 14:56
zajebao sam se, to nije bilo topolije sam se ispravio i stavio pravu cijenu a sad gore imaš link di moš skype u router telefon nać za 90 dolara. to je sad cca 65 eura.
im aga na njemačkom ebayu za 8 eura zasad.
Bookmarks