Prilikom kupovine smartphone-a, bitno je i koji je operativni sustav na njemu...Da cujemo i vase misljenje o tome koji biste vi operativni sustav vise zeljeli na mobitelu...
Symbian
Palm
Microsoft
Prilikom kupovine smartphone-a, bitno je i koji je operativni sustav na njemu...Da cujemo i vase misljenje o tome koji biste vi operativni sustav vise zeljeli na mobitelu...
microsoft os je najfleksibilniji....sto se tice kolicine aplikacija
palm definitivno, to je pravi pda os, samo je problem sto postoji samo jedan uredjaj koji ga podrzava (treo 650)
inace nakon toga symbian koji ima vise aplikacija od microsofta koji po meni nije nista posebno
a koristio si naravno palm,microsoft os i vidim koristis symbian telefone
i symbian ima vise aplikacija nego microsoft,haha,i ja mogu letit i bit nevidljiv.
...symbian - zato što lako mogu naći ono što tražim za njega od programa i poznajem ga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Imam WM2003, Palm i Symbian...
Definitivno mi se symbian najvise svidja. Pogotovo napredak sa svakom novom verzijom
...jeste čuli da se počeo ugrađivati i Linux...trenutno dostupni modeli mobilnih telefona sa linuxom samo su u Japanu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da, vec dosta dugo...
Cura mi ima Motorolu 768i ili tako nesto sa Linuxom. Nabavila ga je u Tajvanu
symbian. ali ne bi bilo prob ni s bilo kojim drugim
Symbian iz jednog jedinog razloga sto s ova ostala dva nisam imao prilike radit ma ustvari nisam ih jos ni vidio na mobu.
cyberphere,za igre nisam ni reko da ih ima vise jel za njih neznam(jedino ako brojis java igrice pod symbian:-),a za programe i aplikacije izjava stoji.
ps.evo bas sam nevidljiv i lebdim pol metra iznad poda dok ti pisem :-)
Moj glas Symbianu sa cyberovim razlozima.
Rekao sam dokaži. Pogledaj na handago stranicama koja platforma ima više software-a. A uostalom microsoftov os je poluproizvod kao i svi ostali njegovi os-ovi i programi. Imao sam prilike raditi i na microsoftom os-u i na palmovom i mogu reći da je microsoftov bio najlošiji. Ipak je to microsoft. On ne može napraviti dobar, konačan proizvod
Symbian. Druge nisam ni probao.
iz iskustva mi se čini da Bill ipak rula po broju aplikacija,to nemogu dokazat,no vidim da si zagriženi linuxaš pa time teže
ps. slažem se s ovom da microsoft nemože napravit konačan proizvod.
Mozda bill rula po broju app za PC, ali nikako za WM...
Po broju aplikacija je najjaci Palm, ali uskoro ce ga symbian pregaziti
Evo ja osobno koristim symbian telefon, nekad sam koristio MDAI, koji je imao sve i svasta, stvarno je bio perfektan. No kad mi je "krepao" preso sam na symbian, iako i sada mislim da je microsoftov OS puno bolji...A sad koliko ljudi toliko cudi...
radio sam neka 2 tj. na symbianu(0-24) i mogu reci da mi je microsoft 5x bolji,aplikacije su kvalitetnije,igrice definitivno,možda ih je manje,ali njihova grafika i završna obrada je mrak.i cyber i koliko ja znam i koliko sam citao na forumima ,isti su...
jesam, na ipaq-u između ostalog i na mda1 i treo600...možda nisu isti,ni slični,ali objektivno i subjektivno bolji je sustav od symbian-a.u prvi mah sam bio oduševljen aplikacijama i svime na symbianu,ali svakim danom mi je mob izgledao ko neka beskorisna igračka a ne funkcionalni uređaj,a probao sam sve šta sam našo na netu i šta sam dobio.uglavnom ovisi od osobe do osobe kome kaj paše
Bookmarks