Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2010
    Bodovi
    1.927
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.927, Nivo: 10
    Bodovi: 1.927, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Shahin Pregledaj post
    Jel' ti znaš za aplikacije tipa Advanced Task Killer i da one imaju nivoe ubijanja aplikacija?

iskreno i ja sam na par mjesta pročita da ti task killeri nisu najbolji za korištenje, iskreno neznam zašto ali kad to kažu ljudi koji su malo više u materiji od mene onda nemam šta ja sad tu mešto
    da ćeš sjebat mob sa njim je opet smiješno, vjerojatno možeš sjebat sistem i to je to, pukneš novi i idemo dalje
    a ove svađe oko baterije su mi smiješne, MENI je bitno da mi bateria izdrži 15-18 sati i to je to, navika sam na to da stavim mobitel na punjenje prije spavanja već godinama i gotovo

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    VIP
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao karlanal Pregledaj post
    iskreno i ja sam na par mjesta pročita da ti task killeri nisu najbolji za korištenje, iskreno neznam zašto ali kad to kažu ljudi koji su malo više u materiji od mene onda nemam šta ja sad tu mešto
    da ćeš sjebat mob sa njim je opet smiješno, vjerojatno možeš sjebat sistem i to je to, pukneš novi i idemo dalje
    a ove svađe oko baterije su mi smiješne, MENI je bitno da mi bateria izdrži 15-18 sati i to je to, navika sam na to da stavim mobitel na punjenje prije spavanja već godinama i gotovo
    Kad mi netko objasni i dokumentira zašto TK nisu dobri onda ću povjerovati. Rekla-kazala je za placa.
    U dijelu foruma gdje se preporučuju aplikacije za HTC android telefone stoji preporuka za nekoliko TK od ljudi koji već duže iste koriste.
    Ja sam isprobao par i ATK je meni bio najbolji od onih preporučenih.
    A baterija i trajanje iste naravno da ovisi od korisnika do korisnika ... zato sam i napisao na koji način koristim mob. da bi bilo jasno kako nisam power user (čitaj ne igram igrice do besvjesti i ne surfam na WLAN do iznemoglosti, te ne koristim GPS za otići na WC).

Svježe registriran Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2011
    Bodovi
    490
    Nivo
    4
    Bodovi: 490, Nivo: 4
    Bodovi: 490, Nivo: 4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

wildfire

= Citat = Izvorno postao Shahin Pregledaj post
    Kad mi netko objasni i dokumentira zašto TK nisu dobri onda ću povjerovati. Rekla-kazala je za placa.
    U dijelu foruma gdje se preporučuju aplikacije za HTC android telefone stoji preporuka za nekoliko TK od ljudi koji već duže iste koriste.
    Ja sam isprobao par i ATK je meni bio najbolji od onih preporučenih.
    A baterija i trajanje iste naravno da ovisi od korisnika do korisnika ... zato sam i napisao na koji način koristim mob. da bi bilo jasno kako nisam power user (čitaj ne igram igrice do besvjesti i ne surfam na WLAN do iznemoglosti, te ne koristim GPS za otići na WC).
    Pozz raja, kupio sam htc wildfire prije nekih mjesec dana, iskljucio sam neke nepotrebne stvari poput vibre i tako tih gluposti, ali baterija mi i dalje ne moze dva dana izdurati, slabo sam i na wirelless-u kad imam dostupnost iskoristim, ne igram toliko igrice, ali stvarno baterija max traje dan i pol, nije mi jasno kako? ako moze pomoc neka od vas koji imate vise iskustva sta raditi i kako raditi, zahvalan bih bio. I vezano za task mennager jer se nalazi u aplikacijama , gdje mozes da stopiras neke procese koji traju ili se moze skinuti na marketu nesto tako? ako moze odgovor molim vas

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pregrijavanje grafičke
    By Prophet1986 in forum Hardware problemi
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 03-05-2010, 17:52
  2. AMD Sempron 2500 pregrijavanje
    By Smuchac in forum Stolna računala
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 31-05-2007, 01:22
  3. pregrijavanje
    By TinoExpert in forum Stolna računala