Koji je to NOSF forum?
Treba samo vidjeti može li se to složiti na vbulletinu...
...evo mene sa jednom pametnom...
Pošto sam malo proučio "materiju" (te aktivirao RSS na NOSF forumu) dođoh na zamisao da se nešto slično postavi i ovdje (naravno ako se da)...
Mislim da bi ovo dosta ispalo zanimljivo a i korisno...
Naravno ovo bi se moglo izvesti i na Mobilovim stranicama (što mi se čini još poželjnijim pošto nema toliko novih stvari kao na forumu)...
Vaša mišljenja?
Koji je to NOSF forum?
Treba samo vidjeti može li se to složiti na vbulletinu...
A kaj je RSS?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma to je pretplata na određene vijesti
koje ti se pojavljuju u donjem desnom kutu
kad dođeš na web page koji ga podržava
i naravno ako koristiš firefox
RSS iliti Really Simple Sindication, korisna stvarčica... Ne moraš imati Firefox, navodno Opera ima i bolju podršku, postoje i standalone RSS agregatori, mogu ti iščupati neki link ako ti treba...
...mislim da postoji dodatak za vB...
Ovo bi bilo korisnije za Mobil-ovu stranicu...
Pošto se radi o XML-u mislim da ne bi bilo poteškoća...
Nisam ziher ali mislim da je ovo taj dodatak
http://www.vbulletin.org/forum/showt...ht=Article+Bot
ideja je zgodna, kad ćemo joker ili ja imati vremena se pozabaviti time, mogli bismo staviti.... ne mogu reći kad će to biti![]()
nisam se bas previse igrao sa time, aktivirao sam opciju rss, pogledao sam u programu Feedreader i ok izgleda... valjda je to to... neznam kako to u operi izgleda ili u nekom drugom programu... meni to netreba)))
adresa rss-a je http://cafe.mobil.hr/external.php pa ko oce neka se igra, pa nek mi javi cemu to sluzi![]()
...zahvaljujem...
Na ovaj način vidim kad ima novih postova ( a ljen sam pokretati isti preko browser-a a i lakše se sakrije Feed reader)...
ne kužim kaj sad s tim, kak to funkcionira? jel trebam kakvu ekstenziju za to?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...skini feedreader (free je)...
...i usput ne radi ponovo - skinuo je samo stare stvari dok novih nema...
koja je zadnja verzija feedreadera? koliko je to teško (u MB)?
...ver. 2.7 build 646 - 1469 KB...
http://sourceforge.net/project/showf...group_id=70179
pa ako te zanima...
tenk ju veri mač!
Bookmarks