Ma da sve 5 govorim za hrvatsku nisam ni mislio da za USA nije dobra podrska.
Molio bi kad bi neko znao da napise kad dolazi taj famozni frimware na 2.2 od prilike.
evo zvao sam onaj famozni broj od samsung.hr 062 SAMSUNG (062 726 7864) tj. nekakva sluzba za korisnike tako se oni zovu "SMJESNO".
Javila se neka zenskica i ono sta da kazem samo se ispricavaju i ispricavaju sto nemaju mail da im se obratimo. Kazu da ce biti uskoro, a sto se tice za frimware da ne govorim sto mi je rekla. U velikom sam soku i cudenju nemogu vjerovat da je sluzba sa korisneke tako nesposobna i jadna i da nsita neznaju, a sigurno imaju tamo dobre place, toplo im je i sve krasno.
Eto ko se hoce malo pozabaviti neka nazove cjena broje je ko za fiksnu unutar Hr. , e da obavezno neki papir i olovku uz sebe jel dobijete korisncki broj koji nicemu ne sluzi. Ustvari sluzi da vas pod tim brojem imaju spremljenog da ste vec zvali.

, a sto se tice za frimware da ne govorim sto mi je rekla. U velikom sam soku i cudenju nemogu vjerovat da je sluzba sa korisneke tako nesposobna i jadna i da nsita neznaju, a sigurno imaju tamo dobre place, toplo im je i sve krasno.
Odgovori uz citat
Bookmarks