jesi primio kakav rad dosad ?
Kreativci, javite se!
Od ovog broja Mobil pokreće akciju prikupljanja i objavljivanja najzanimljivijih radova iz područja mobilnih telefona i prijenosne elektronike.
Koliko ste puta poželjeli na telefonu dodati ovu ili onu funkciju, ili ste smatrali kako bi neka rješenja napravili bolje od samih konstruktora? Ono što muči velike kompanije jest to što sa omasovljenjem pomalo gube dodir sa stvarnim korisnicima i njihovim potrebama. U tome i možete pomoći i vi, svojim idejama i kreativnošću. Koliko će sami vaši vapaji doprijeti do njih, teško je procijeniti, ali svakako isplati se potruditi i poslati na adresu naše redakcije sve radove vezane uz koncepcije konstrukcija nekih budućih ili alternativnih postojećih naprava. Uzmite glinu u ruke, napišite tekst u kojem bi opisali svoj idealan uređaj budućnosti, crtajte, gravirajte, izradite od rastera, kolaža, mesa, tijesta svoj prototip – jer osim slave svi radovi koje ocijenimo zanimljivima imaju mogućnost dobiti pretplatu na Mobil. Pred toga, budite uvjereni da akcija neće ostati nezapaženo i od strane samih proizvođača, distributera i samih uvoznika; možda otkrijemo i neki veliki talent koji čuči u nekim od naših čitatelja. I za kraj, ukoliko odaziv bude velik možemo najaviti i prigodnu izložbu svih pristiglih radova. Svoje radove šaljite na adresu:
BEL Komunikacije
Za Mobil Natječaj kreativnosti
Trg Sportova 11
10000 Zagreb
Hrvatska
ili one koji su u elektronskoj formi na e-mail art@mobil.hr.
Radujemo se vašim radovima i poručujemo da ne budete obeshrabreni – objavljivati ćemo sve zanimljive radove, bez obzira na tehničku izvedbu (naročito uzimamo u obzir i dob čitatelja, tako da diskriminacije niti s te strane neće biti).
jesi primio kakav rad dosad ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
nismo![]()
Zalosno . . .a da nesto napravim i posaljem ( mozda dobijem pretplatu)
. . ako uhvatim sta vremena mozda ja posaljem nesto . . . ovih dana moram ucit imam testove sljedeci tjedan . . .
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
imam ja jedan drveni telefon za natjećaj
dobar grah daleko se čuje
A mogli bi po vrtićima i školama organizirati sate na kojima bi djeca od plastelina radila mobitele!To me sve podsjeća na neki časopis poput politikinog zabavnika. Kad sam u prošlom broju mog mobya vidio crteže mobitela zamišljenih od strane nekog klinca mrak mi je na oči pao!
A da mobil osim ženskog kuta uvede i dječji kutak!![]()
STRAŠNO....
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
I ima li kakvih radova...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
zasto vise nema zenskog kutka?
To je mene danas cura pitala...
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Karmen je otišla na skijanje i polomila je ruke i jednu nogu, pa nemre pisati. mi ju nećemo tjerati dok se malo ne oporavi.
jel ono stvarna karmen na slici bila!
vi njoj samo dajete "terapiju" da se brze oporavi!![]()
da ko i tvoj avatar![]()
Bookmarks