Moj SEK700i ima software R2A041 i da li ja mogu sam sa data kablom izvrsiti upgrade ili je vasa preporuka da to izvrsi neko ko je to vec radio obzirom da ja to nisam nikad radio
ako nekog zanima da malo pojasnim zakaj telefoni kupljeni u hr. makar su slobodni ne mogu koristiti Online Update Service
svi telefoni koji dođu u Hrvatsku su na neki način pripremljeni za VIP ili T-mobile (što se može isčitati iz CDA broja pod Customization u Software info), a kako za sada SE Update Service ne podržava "pripremljene" telefone zato smo mi u hr štanga. to je propust Sony Ericsson Hrvatske i Elektromagica, jer kao ne postoji normalan EMEA_2 software za ovo tržište...
Zato ćete za sada morati koristiti usluge ovlaštenog servisnog centra, koje su besplatne, ako vam je telefon u garanciji...
ukoliko imate verziju softvera R2A041 preporučam Vam da obavezno napravite upgrejd, zbog mnogih ispravljenih stvari, a ako imate R2L znajte da R2AE dolai uskoro.
najbolji pozdravi,
vee
PS. evo vidite tehničke teme imaju T: moram to dodati u Annoucment thread.... Baš mi je drago što se niko ne pridržava naputaka![]()
Zadnji uredio vee : 02-12-2004 u 10:43
Moj SEK700i ima software R2A041 i da li ja mogu sam sa data kablom izvrsiti upgrade ili je vasa preporuka da to izvrsi neko ko je to vec radio obzirom da ja to nisam nikad radio
ne možes s data kebelom... moraš imati DSS20/25 Sync Station... nije problem to izvršiti jer treba samo klikati next - next- next, ali pitanje je da li će ti SE US to dozvoliti. Najbolje za sada odnijeti u SE Servisni Centar ako imas garanciju ili kod nekog drugog (pa i mene) da ti upgrejda softver što će ti biti i naplećeno od 70-100 kuna
![]()
Meni pise CDA102298/62 R1A. Sto to znaci? Sto mi je sve "customizirano"?Izvorno postao vee
ma ne to je broj koji je dodijeljen VIPu ili T-mobilu
znači u servisu je R2AE?
Ako odem u EM servis, i oni mi tamo flashaju na taj novi R2AE, hocu onda izgubit te customizacije?Izvorno postao vee
Nemam nista protiv da izgubim...
Jos jedno pitanje: je li itko to dosad radio kod njih? Koliko to traje? Je li gotovo u nekih pola sata (pretpostavljam da ne treba vise), ili ce mi telefon tamo stajati danima "dok ne dodje na red"?
Zadnji uredio ravilov : 13-12-2004 u 05:53
Bookmarks