4. ma ima opcija izrada playliste ali kada u nju idem dodat pjesme imam sljece dole za odabrat "select artist" "select album" "songs" "selent genre" "select composer" "select music track" e sad od svega ovoga jedino su u songs sve pjesme jel neke same po sebi nemaju upisane ili artist ili kaj vec trazim.. on meni nade 2325 songsa.. a ja zapravo imam 200 pjesmi.. i sad bi ja njih trebo nac ovdje među 2500 raznoraznih zvukova koji su se instalirali uz aplikacije ..
6. gle imam rama i procesora ovak dok se nis ne radi.. ali trebas vidjet kako mi asphalt (to ja igra inace, neznam dal pratis igre) radi.. sav je štekav, ista stvar je i sa igrom gangster... isto nekak sve trza, jadno radi.. tak da ono zas da mi bezveze neke gluposti rade koje nikad nisam ni otvorio nit cu otvorit :/ a ovo kaj zelim radit mi steka xD..
hvala ti care jos jednom![]()
u igri su jos 4. 6. i 9. !! ak ima neko nekih ideja replay-ajte![]()

) radi.. sav je štekav, ista stvar je i sa igrom gangster... isto nekak sve trza, jadno radi.. tak da ono zas da mi bezveze neke gluposti rade koje nikad nisam ni otvorio nit cu otvorit :/ a ovo kaj zelim radit mi steka xD..
Odgovori uz citat
Bookmarks