1. pa ako usred pisanja poruke te nešto prekine ili sam odlučiš pa dok pikaš back dok ne izađe prije nego izađe napiše message saved to drafts.. i onda u porukama stisneš menu i tamo stisneš drafts i otvori ti gdje stoje nedovršene poruke.. isti princip kao i sa mailom..
2. probaj na marketu napisat NOTE(S) izbacit će valjda tisuću aplikacija koje to rade pa biraj koja ti se sviđa..
3. staviš folder, otvoriš folder i onda stisneš i drziš onu traku na vrhu foldera di piše folder pa ti ponudi rename folder, ako si to mislio, drugi dio nisam shvatio..
4. vjerovatno ima opcija izrade playliste, ili skini bilokoji drugi koji ti se više sviđa, svi bi morali imat tu opciju..
5. ja koristim Dolphin HD koji može imat više tabova, tj otvara novi kad klikneš neš i tak, praktičniji mi je i ljepši.. stvar navike..
6. nemam pojma, ali rama i procesora imaš dovoljno da te to nebi trebalo zamarat, koliko sam shvatio bateriju nezamjetno troše dok su u stand by-u..
7. ne znam koliko podiže potrošnju live wallpaper, ja ionak non stop čačkam po njemu pa baterija izdrži od jutra do naveče
8. za maps ne znam, malo koristio, stavi si Motonav navigaciju, radi bez wifi ili gprs-a i poprilično je dobra.. android verzija Igo8 navigacije..
9. nemam pojma, nikad koristio..

Odgovori uz citat

Bookmarks