Pozz..
nakupilo se dost svari koje ne kuzim na androidu pa cu pitat ......
1. dal je moguce spremit poruku, nesto tipa nedovrseno?
2. dali postoji negdje nesto kao biljeske ili bi trebo skinut neku aplikaciju?.. (ne kalendar)
3. kada odem na desktop i dodam novi folder njemu je ime "folder" kada dodam jos jedan njemu je isto ime "folder" dal to mogu nekako izmjenit? (dal mogu nekak dodat folder u menu)
4. kako da u music playeru najjednostavnije napravim playlistu u kojoj bi bile samo pjesme a ne ono sve kaj dode na mob uz aplikacije..? ( + dal je mozda ipak bolje skinut neki player? )
5. jel se isplati koristit originalni browser ili je bolje skinut neki.. ?? (najvise me zivcira kad npr citam vjesti negdje i sad otvorim nes i onda moram back stiskat kasnije da se vratim di sam bio.. nema opcije kao da mi tu stranicu otvori u novom prozoru/tabu)
6. svaki put kad stisnem force stop na sljedece runningo aplikacije one se pet vrate "Facebook for HTC Sense", "Flickr", "Footprints", "Friend Stream".. stvarno nikad ovo ne koristim a bezvez mi trosi bateriju, rame i procesor...... ima ih jos..
7. logicno je da live wallpapers trose vise baterije, dal je razlika u trajanju baterije gotovo nezamjetna pa se isplati imat pokretnu pozadinu xD ili je ipak potrosnja dost veca i slika koja se krece nije vrijedna toga?? govorim o live wallpaperu tipa "Magic smoke" znaci neki najjobicniji live wallpaper.. ima i onih koji reagiraju na pomake, zvukove, svjetlost i svakakve gluposti.. ti ocito trose dost baterije ..
8. Dal je moguce nekako omogucit aplikaciji "maps" da stvori neki kak bi reko cache.. npr ja sam doma i neznam put do negdje i ja ju otvorim i pomicem do tam di trebam doc tak da mi ona prek wirlesa skine sve kaj treba i kasnije kad se ja maknem sa wirlesa da mi to podrucje koje sam gledo ostane spremljeno?? (imo sam sygnic navigaciju ali je to ziva katastrofa... nemre nac kvaternikov trg, nemre nac ulicu od moje skole... nemre nac nis jebote... cim je malo oblacno moras molit boga da se uopce uhvati signal.. ponekad da bi mi se spojila sa satelitima prvo moram ic u aplikaciju navigatio pa kad mi tam nade signal tek onda ga nade i u sygicu.. ugl kkkkkkkkaaaatastrofa !)
9. Kak da ja znam koje sve naredbe postoje za "voice search" npr ima ono "navigate to pa kazes di os" a ima i kad nes kazes pa on to u googla trazi.. dal je moguce zapovjedit mu da pokrene neku aplikaciju ili dal ima jos bilo kakvih naredbi?
sve ovo me muci na htc desireu (android 2.2) koji nije rootan !
ovo nisam napiso pod "[HTC Desire] sve i svašta, rasprava na temu" zato kaj odgovore na ova moja pitanja mogu znat i korisnici drugih android mobova..
.. za kraj vas molim jos samo da odgovarate po brojevima da se sve ne smota xD
Unaprijed Hvala svima koji ce si dat truda ovo procitat i odgovorit![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks