whiteboy,
hvala što si odgovorio, nisam imao inspiraciju šta da kažem, a ti si upravo rekao ono što mislim
evo još jedne slike (neznam izvor i neznam da li je "for real", ali barem mi se čini zanimljivom)...
PS. I još jedna stvar... SE je poznat po tome da prototipovima daje lažna imena ili da u zadnji čas promjeni ime (kao što je bio slučaj s K700), ovaj model je kodnog imena "Clara" i po sadašnjem roadmapu trebao bi biti K900, ali kad će ga predstaviti početkom godine ili 5.1. i 2. mjesec moguće je da će biti nešto sasvim drugo... Nadam se da onda neće gospoda pričati bio sam u pravu, to nije taj model ili ovo ili ono je fejkano. Ova tema se zove G: K900 i ovo G: označava riječ... glasina i znači da model još nije potvrđen od SE i da su moguće svakakve zablude... npr. prototip K500 imao je samo 3 Mb memorije da bi na kraju došao s 11Mb (Pogledajte sličan model iz Siemensa)... Ljudi postoji konkurencija i isto kako sad vi ovo čitate tako i ljudi iz Nokie, Siemensa itd. čitaju razne forume i dolaze do prototipova na razne načine... SE izgubi mjesečno 4-5 prototipova raznih telefona, a šta mislite gdje oni završe... zato postovi tipa "ovo je fejkano" ili "jel sam rekao da neće biti tako" uopće nemaju smisla i uopće me ne diraju (osim malo
)... kome nije do glasina nek ne čita (ponavljam zato sam i pokušao uvesti neke odrednice o kreiranju novih tema, ali Vas očito boli đon... HRCO lijepo ti piše G: pa ak imaš problema s glasinama pričekaj da osvane tema N: K900i pa ćeš znati da je telefon izašao i službeno potvrđen od SE.

)... Ljudi postoji konkurencija i isto kako sad vi ovo čitate tako i ljudi iz Nokie, Siemensa itd. čitaju razne forume i dolaze do prototipova na razne načine... SE izgubi mjesečno 4-5 prototipova raznih telefona, a šta mislite gdje oni završe... zato postovi tipa "ovo je fejkano" ili "jel sam rekao da neće biti tako" uopće nemaju smisla i uopće me ne diraju (osim malo
Odgovori uz citat

Bookmarks